NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
V-sport

VIDEÓK

Keresés (min. 3 karakter):

MAGYAR KUPA 2017 - ZELE DORINA

2017. március 24.
EGY HÉT, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Zele Dorinával a tettyei romokat látogattuk meg.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A MAGYAR KUPA NYOLCAS DÖNTŐ ELŐTT PÉCSETT

2017. március 24.
Sajtótájékoztatott tartottak egy héttel a Pécsett megrendezésre kerülő TIPPMIX Killik László Női Magyar Kupa Döntő kapcsán.

MAGYAR KUPA 2017 - JESSICA KUSTER ÉS EGLE SIKSNIUTE

2017. március 23.
8 NAP, ÉS Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Pécset bejáró túránk a Citrom utcával folytatódik, ahol Jess Kusterrel és Egle Siksniutével forgattunk.

MAGYAR KUPA 2017 - SZÜCS RÉKA ÉS LILLA

2017. március 22.
9 NAP, ÉS KEZDŐDIK a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Pécset bemutató túránk második megállójaként 48-as Teret látogattuk meg a Szücs testvérekkel, Rékával és Lillával.

MAGYAR KUPA 2017 - LICSKAI ZSÓFIA

2017. március 21.
INDUL A VISSZASZÁMLÁLÁS! 10 nap múlva kezdődik a Killik László Magyar Kupa Nyolcas Döntője! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és a városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Túránk első állomása a Niké szobor, és akivel meglátogattuk: Licskai Zsófia.

BESZÉLGETÉS LUKÁCS BÉLÁVAL

2017. március 17.
A napokban meglátogattuk csapatunk legendás fizikoterapeutáját. Az alábbi videóban nem csak a lányok regenerációs és rehabilitációs lehetőségeiről, hanem magáról Lukács Béláról is sok érdekesség derül ki. :)

SZURKOLÓI ANKÉT, 2017.02.27.

2017. február 28.
A PEAC-Pécs szurkolói ankétot tartott február 27-én, hétfőn este.

INTERJÚ BORIS MALJKOVICCSAL AZ EURÓPA KUPA SZEREPLÉSRŐL

2017. február 06.
A teljes beszélgetés megtekinthető: http://www.peacpecs.hu/tartalmak/Postyentol-Isztambulig

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva