PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

A KORONAVÍRUS ÉS A VONATKOZÓ RENDSZABÁLYOK CSAPATUNKAT IS PARKOLÓPÁLYÁRA TETTÉK

2020. október 16.
A vasárnapi PEAC-Pécs – TFSE-MTK bajnoki mérkőzés elhalasztását kellett kérnünk, mert csapatunk Covid-érintettség miatt kényszerűségből karanténba vonul.

ALAPOSAN MEGSZORONGATTUK A CEGLÉDET

2020. október 14.
Végig nyílt meccsre kényszerítettük a jóval esélyesebb, más célokért harcoló ceglédieket, de utolérni nem sikerült Ortizékat, akik 58-53-ra győztek.

JAVÍTANI AKAR ELLENÜNK A MEGERŐSÖDŐ CEGLÉD SZERDÁN

2020. október 13.
A negyedik fordulóban az eddig két vereséget és egy győzelmet jegyző, az idényre jócskán megerősödő VBW CEKK Cegléd vendégeként lépünk pályára Monoron, szerdán 18 óra 30 perces kezdettel.

SZOROS, DE BIZTOS GYŐZELEM A BEAC ELLEN

2020. október 10.
Kis különbséget hozott a végére az egyetemi rangadó, hiszen az utolsó percekre felzárkózó fővárosiak nem adták könnyen magukat, de azért csak sikerült 65-59-re legyőznünk őket. Ez volt a PEAC-PÉCS második sikere a bajnokságban.

FEKETE-FEHÉR EGYETEMI RANGADÓ PÉCSETT

2020. október 09.
Szűk egy hete rajtolt el a 2020/2021-es női kosárlabda bajnokság, máris a harmadik forduló következik: szombaton este hatkor a PEAC-PÉCS ellenfele az ELTE-BEAC Újbuda lesz.

GYŐZELEM AZ ELSŐ HAZAIN

2020. október 07.
Megvan az első bajnoki győzelmünk: bár ránk ijesztett a PINKK az első negyedben, aztán rendeztük a sorokat, és ha talán a vártnál nehezebben is, de nyerni tudtunk a pécsi nyitányon.

RÁTGÉBER LÁSZLÓ: KIJELÖLTÜK AZ UTAT, AMIN A JÖVŐBEN A PEAC PÉCCSEL JÁRNI SZERETNÉNK

2020. október 06.
Pécsi szakmai stábbal, helyi születésű vagy a Rátgéber Akadémián nevelkedett magyar kosarasokkal várja a bajnoki rajtot a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata. Rátgéber László bízik benne, hogy a pécsi szurkolók is azonosulni tudnak a klub stratégiai elképzeléseivel.

EMELT FŐVEL

2020. október 03.
Amíg az erőnk bírta, teljesen egyenrangú ellenfele voltunk Szekszárdon a bajnokaspiráns házigazdáknak, akik a második félidőben érvényre juttatták erősségüket és végül tizenegy ponttal, 87-76-ra győztek.

Kiemelt támogatók:

A KÖZVETLEN RIVÁLISUNKHOZ UTAZUNK

A ceglédi túra előtt Kond Árpádot kérdeztük

© Minden jog fenntartva