PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

NIKOLA DUDÁSOVÁ MARAD PÉCSETT

2021. május 06.
A PEAC-PÉCS csapatában folytatja a következő szezonban is pályafutását Nikola Dudásová, aki február közepén csatlakozott csapatunkhoz. A szlovák válogatott irányító-hátvédre rövid pihenő után nyáron EB szereplés vár.

SZERZŐDÉST ÚJÍTOTTUNK SAROK NIKIVEL

2021. április 29.
Újabb örömteli hírt oszthatunk meg a pécsi kosárlabda barátokkal: csapatkapitányunk, Sarok Nikolett a folytatás mellett döntött, és megújította szerződését klubunkkal.

LEZÁRTUK A PÁRHARCOT

2021. április 18.
Végig vezetve arattunk magabiztos győzelmet Budapesten a TFSE-MTK ellen, ezzel a hetedik helyen fejeztük be a 2020/2021-es bajnokságot.

LEZÁRHATJUK AZ IDÉNYT

2021. április 18.
Vasárnap 18 órától a 1-0-s előnyünkből a Városmajorban lépünk pályára a TFSE-MTK ellen, a hetedik helyért zajló párharc második mérkőzésén.

MEGVAN A VEZETÉS!

2021. április 15.
Egylabdás, izgalmas, de rendkívül töredezett ritmusú mérkőzésen arattunk 65-63 arányú győzelmet, így a hetedik helyért zajló párharcban 1-0-ra vezetünk.

AZ UTOLSÓ PÁRHARC KEZDŐDIK

2021. április 15.
Csütörtökön 18 órai kezdettel a TFSE-MTK ellen lépünk pályára a hetedik helyért zajló párharc első mérkőzésén.

SZERZŐDÉST HOSSZABBÍTOTTUNK SZÜCS RÉKÁVAL

2021. április 14.
A PEAC-PÉCS tavaly nyáron pécsi értékekre építkező csapatából Szücs Réka megújította szerződését, így a pécsi születésű irányítónk a következő két idényben is a PEAC-PÉCS csapatát erősíti.

EZÚTTAL NEM VOLT SANSZUNK

2021. április 06.
Sajnos nem sikerült legyőzni a Vasas Akadémiát a harmadik összecsapáson, ahol a fővárosiak a második negyedtől végig domináltak a Covid által a legrosszabbkor szétzilált csapatunk felett, így 72-64-re nyertek és ők folytatják az 5-6. helyért.

Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - VASAS AKADÉMIA (HARMADIK) MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A szezon végére alaposan megfogyatkozott csapatunk nem bírt a harmadik mérkőzésen sem a Vasas Akadémiával, így a párharcot 2-1-re a pasarétiek nyerték.

© Minden jog fenntartva