NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
V-sport

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

VEDD MEG AZ IDEI BÉRLETED – MINDKÉT PÉCSI ÉLVONALBELI CSAPAT MECCSEIRE!

2023. szeptember 22.
Közeleg a bajnoki rajt, így elérkezett az ideje annak, hogy megosszuk szurkolóinkkal a jegy- és bérletvásárlással kapcsolatos legfontosabb információkat.

ÖNBIZALOM, CÉLOK, FELELŐSSÉG - INTERJÚ WENINGER VIRÁGGAL

2023. szeptember 21.
A nyáron Pécsre érkező Weninger Virággal beszélgettünk, aki szeretne meghatározó játékosa lenni ennek a fiatal csapatnak, szép emlékekkel tekint vissza az utánpótlás éveire, hálás azért, hogy nyáron kipróbálhatta magát a sportág 3x3-as szakágában és szeretne még több közös programot a pécsi szurkolókkal.

SZOMBATON 16 ÓRAKOR FOGADJUK A CELJÉT

2023. szeptember 20.
Hétvégén az utolsó erőfelmérő következik az NKA Universitas Pécs számára a szeptember 30-i bajnoki rajt előtt, szombaton 16 órai kezdettel a ZKK Cinkarna Celje lesz az ellenfelünk.

MÁSODIK HELYEN ZÁRTUK A SIÓ KUPÁT

2023. szeptember 17.
Egy jó és kiegyenlített első félidőt követően a hazaiak fölényét hozta a Sió Kupa fináléja, amelyet 94-74-re megnyert a házigazda Atomerőmű KSC Szekszárd.

KÜZDELMES MECCSEN UTOLSÓ MÁSOPDERCBEN KIVÍVOTT GYŐZELEM

2023. szeptember 15.
Izgalmas végjátékkal tarkított, lendületes mérkőzésen Peyton Williams utolsó másodperces triplájával 76-75-re legyőztük a SERCO Uni Győrt Szekszárdon a Sió kupa első játéknapján.

ÚJABB ERŐFELMÉRŐ: PÉNTEKTŐL SIÓ KUPA

2023. szeptember 15.
Pénteken és vasárnap Szekszárdon, a jelentős hagyományokra büszke Sió Kupán vesz részt csapatunk, a pénteki játéknapon 16 órakor a SERCO Uni Győr ellen lép pályára az NKA Universitas Pécs.

JÓ ELSŐ FÉLIDŐ, TANULSÁGOS MÁSODIK: NYERT A VASAS

2023. szeptember 08.
A házigazda győzelmét hozta a péntek kora délutáni fővárosi edzőmeccs, a Vasas Akadémia 65-53-ra legyőzte az NKA Universitas Pécset.

JÓL SIKERÜLT HAZAI KEZDET

2023. szeptember 02.
Bemutatkozott hazai pályán is a nyáron nagyobb vérfrissítésen átesett csapatunk. Az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen remek játékkal 80-69 arányban tudott győzni az NKA Universitas Pécs.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva