PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

ALAKUL AZ EURÓPA KUPÁBAN INDULÓ PEAC-PÉCS CSAPATA

2019. június 18.
A 2018/2019-es bajnoki idényt követően öt új játékost szerződtetett klubunk, Szabó Fanni, Kaposi Pálma, Hegedűs Janka, az amerikai Maegan Conwright és az ukrán Taisiia Udodenko személyében három magyar és két külföldi kosárlabdázó írt alá csapatunkhoz.

VARGA ESZTERÉK KEDDEN KEZDENEK ULÁNBÁTORBAN

2019. június 03.
Varga Eszter a csapatkapitánya a magyar 3x3-as U18-as válogatottnak, amely szombat óta a mongóliai Ulánbátorban tartózkodik. A világbajnokság helyszínén hétfőn került sor a hivatalos megnyitó ünnepségre, az A és C csoport csapatai már az első napon pályára is léptek.

ALAKÍTJUK A KÖVETKEZŐ SZEZON CSAPATÁT - INTERJÚ KOND ÁRPÁD ÜGYVEZETŐVEL

2019. május 13.
Az elmúlt héten vezetőedzőnkkel, Meszlényi Róberttel tekintettünk vissza a mögöttünk lévő szezonra, most Kond Árpád ügyvezetőt kértük arra, hogy értékelje az előző idényt, illetve beszéljen arról, mire számíthat a jövőben a PEAC-PÉCS.

SOKMINDENEN VÁLTOZTATNUNK KELL – INTERJÚ MESZLÉNYI RÓBERT VEZETŐEDZŐVEL

2019. május 09.
Az április 28-án véget érő 2018/2019-es idényt az alapszakasz negyedik helye után végül hetedikként zártunk. Meszlényi Róbert vezetőedző értékelte a mögöttünk álló időszakot, említést téve az idény során elénk kerülő nehézségekről, a PEAC-PÉCS csapatáról.

GYŐZELMÜNKKEL LEZÁRTUK A PÁRHARCOT

2019. április 29.
Nem volt könnyű mérkőzés, de egy nagy hajrával a Ludovika Arénában is győzni tudtunk az NKE FCSM Csata ellen, így a PEAC-PÉCS a hetedik helyen zárt a bajnokságban.

LEZÁRHATJUK A PÁRHARCOT

2019. április 27.
Vasárnap 19 órai kezdettel a Ludovika Arénában lépünk pályára, a 7. helyért folyó párharc második mérkőzésén. Kedden győzelemmel hoztuk le a Csata elleni első találkozót, így ha sikerül még egy nívós teljesítményt parkettre tenni, akár véget is érhet számunkra a bajnokság.

MEGVAN AZ ELSŐ GYŐZELEM A PLAY-OFFBAN

2019. április 23.
A PEAC-PÉCS került lépéselőnybe a hetedik helyért vívott első összecsapás után, köszönhetően a palánk alatti dominanciájának.

AZ UTOLSÓ CSATÁK ELŐTT ÁLLUNK

2019. április 23.
Utolsó felvonásához érkezett a 2018/2019-es idény rájátszása, csapatunk az NKE FCSM Csatával mérkőzik a hetedik helyért.

Kiemelt támogatók:

REMÉLJÜK, VASÁRNAP NYERÜNK

Simon Rékát, a PEAC-PÉCS törzsszurkolóját kérdeztük a keddi meccsről, a csapat hivatalos indulójához készült videoklipről és a vasárnapi mérkőzésről

© Minden jog fenntartva