PEAC-Pécs Menü
Több, mint szerencse - TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

HOSSZABBÍTÁSOS DIADAL A VASAS ELLEN

2020. január 18.
Egy őrült, hosszabbítást hozó mérkőzésen vágtunk vissza a Vasasnak az őszi vereségért, a harmadik negyed közepétől nélkülöztük kipontozott centerünket, Cierra Bravardot, de a végén a pécsi szív diadalmaskodott, Sarok Niki győztes kosarával nyertünk 92-91-re.

VISSZAVÁGNÁNK A VASASNAK

2020. január 18.
Szombaton este 18 órai kezdettel a Vasas Akadémia csapatát fogadjuk a tizenhatodik bajnoki mérkőzésünkön.

MAGABIZTOS VISSZAVÁGÁS

2020. január 12.
Végig vezetve aratott magabiztos és rendkívül fontos győzelmet az egységesebb PEAC-PÉCS a mumusának számító győriekkel szemben.

HATALMAS CSATA VÁRHATÓ A GYŐR ELLENI PRESZTÍZS MECCSEN

2020. január 11.
Vasárnap 18 órai kezdettel a bajnokság kilencedik helyén álló Uni Győr MÉLY-ÚT csapatát fogadjuk egy igazi presztízsmérkőzésen.

NEMES KÜZDELEMBEN MARADTUNK ALUL

2020. január 07.
Két és fél negyeden át remek játékkal, kiválóan tartottuk magunkat, a minden poszton jóval erősebb, bajnokesélyes Atomerőmű KSC ellen, amely végül lehengerlő harmadik negyedének köszönhetően 89-77-re győzni tudott Pécsett.

A TFSE-MTK ELLEN A MAGYAR KUPÁBAN

2020. január 07.
Délelőtt 11 órakor az MKOSZ székházában megtartották a Killik László Női K&H Magyar Kupa Döntő sorsolását, az eseménynek március 5-7. között Pécs ad otthont. Csapatunk ellenfele a negyeddöntőben a TFSE-MTK lesz.

A BAJNOKSÁG EGYIK FAVORITJA ÉRKEZIK

2020. január 06.
Kedden 18 órai kezdettel az első mérkőzésünket játsszuk a 2020-as esztendőben, ellenfelünk az Atomerőmű KSC Szekszárd lesz.

JÓL KÜZDÖTTÜNK, DE MOST NEM NEKÜNK VOLT KARÁCSONY

2019. december 28.
Egy rendkívül kemény, fordulatos mérkőzésen - ahol többször is vissza tudtunk jönni a meccsbe -, végül hosszabbításban maradtunk alul a TFSE-MTK ellen 93-89-re.

Kiemelt támogatók:

ISMERŐS ELLENFÉL KÖVETKEZIK

A Basket Landes elleni mérkőzés előtt Cierra Bravard-t kérdeztük

© Minden jog fenntartva