PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

TOVÁBB FOLYTATÓDIK SULIPROGRAMUNK

2019. március 19.
A PEAC-PÉCS alapszakaszát végigkísérő suliprogramunk következő két állomása a Belvárosi Általános Iskola és a PTE Deák Ferenc Gimnáziuma és Általános Iskolája lesz.

EZ NEM A MI ESTÉNK VOLT…

2019. március 16.
Csapnivaló, kiábrándító 30 perc és egy kicsit jobb záró etap után a végére sikerült lefaragni tetemes hátrányunkból, de a szombati produkciónk alapján nem érdemeltünk győzelmet Győrben.

NEHÉZ MÉRKŐZÉS ELŐTT ÁLLUNK

2019. március 15.
Szombaton 17 órai kezdettel Győrben lépünk pályára, ahol nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, de ha sikerülne a bravúrgyőzelem, az hatalmas lépés lenne az alapszakasz negyedik helyéért vívott csatánkban.

WENTZEL NÓRA: ÚJABB EGY ÉV PÉCSETT

2019. március 05.
A következő idényben is a PEAC-PÉCS színeiben folytatja pályafutását csapatunk egyik meghatározó fiatal játékosa: Wentzel Nóra, akivel a napokban írtuk alá a 2019/2020-ra érvényes szerződését.

CSÜTÖRTÖKTŐL FŐSZEREPBEN A JUNIOR LÁNYOK

2019. március 04.
Pécsett rendezik a Nemzeti Leány Junior Bajnokság „A” döntőjét, az Európa utánpótlás-elitjéhez tartozó korosztályos válogatottak küzdenek az U18-as bajnokság aranyérméért.

KEVÉS VOLT A KÁPRÁZATOS HARMADIK NEGYED A DVTK ELLEN A KUPÁBAN

2019. március 01.
Az utolsó leheletünkig harcoltunk, de az elmúlt másfél hét viszontagságai rányomták a bélyegüket az összteljesítményünkre, így a hajrában a jobb erőkből álló, és jól is kosárlabdázó DVTK tudott újítani és 87-81-re megnyerte a Magyar Kupa negyeddöntőt.

AZ ELSŐ MECCS A LEGFONTOSABB GYŐRBEN

2019. február 27.
Csütörtöktől három napon át Győr ad otthont a Killik László K&H Női Magyar Kupa küzdelmeinek. Csapatunk ellenfele a négybe jutásért az Aluinvent DVTK gárdája lesz, 20 óra 30 perctől.

ELHALASZTOTTUK A SOPRON ELLENI BAJNOKIT

2019. február 21.
Az eredetileg február 23. szombatra kiírt PEAC-PÉCS – SOPRON BASKET bajnoki rangadó elhalasztását kértük ellenfelünktől, amelyről hamar meg is állapodtunk, így március 26-án, kedden látogat Pécsre a zöld-sárga együttes.

Kiemelt támogatók:

JUNIOR DÖNTŐ UTÁN, A GYŐRI MECCS ELŐTT

Mérkőzés előtti interjú ügyvezetőnkkel a junior döntőről, egy fontos játékos-szerződtetésről és az előttünk álló feladatokról

© Minden jog fenntartva