PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

ALAKÍTJUK A KÖVETKEZŐ SZEZON CSAPATÁT - INTERJÚ KOND ÁRPÁD ÜGYVEZETŐVEL

2019. május 13.
Az elmúlt héten vezetőedzőnkkel, Meszlényi Róberttel tekintettünk vissza a mögöttünk lévő szezonra, most Kond Árpád ügyvezetőt kértük arra, hogy értékelje az előző idényt, illetve beszéljen arról, mire számíthat a jövőben a PEAC-PÉCS.

SOKMINDENEN VÁLTOZTATNUNK KELL – INTERJÚ MESZLÉNYI RÓBERT VEZETŐEDZŐVEL

2019. május 09.
Az április 28-án véget érő 2018/2019-es idényt az alapszakasz negyedik helye után végül hetedikként zártunk. Meszlényi Róbert vezetőedző értékelte a mögöttünk álló időszakot, említést téve az idény során elénk kerülő nehézségekről, a PEAC-PÉCS csapatáról.

GYŐZELMÜNKKEL LEZÁRTUK A PÁRHARCOT

2019. április 29.
Nem volt könnyű mérkőzés, de egy nagy hajrával a Ludovika Arénában is győzni tudtunk az NKE FCSM Csata ellen, így a PEAC-PÉCS a hetedik helyen zárt a bajnokságban.

LEZÁRHATJUK A PÁRHARCOT

2019. április 27.
Vasárnap 19 órai kezdettel a Ludovika Arénában lépünk pályára, a 7. helyért folyó párharc második mérkőzésén. Kedden győzelemmel hoztuk le a Csata elleni első találkozót, így ha sikerül még egy nívós teljesítményt parkettre tenni, akár véget is érhet számunkra a bajnokság.

MEGVAN AZ ELSŐ GYŐZELEM A PLAY-OFFBAN

2019. április 23.
A PEAC-PÉCS került lépéselőnybe a hetedik helyért vívott első összecsapás után, köszönhetően a palánk alatti dominanciájának.

AZ UTOLSÓ CSATÁK ELŐTT ÁLLUNK

2019. április 23.
Utolsó felvonásához érkezett a 2018/2019-es idény rájátszása, csapatunk az NKE FCSM Csatával mérkőzik a hetedik helyért.

NEM TUDTUK BEVENNI A CEGLÉDI CSARNOKOT

2019. április 20.
Ezúttal is nagyot küzdöttünk a Cegléd ellen, de - bár a kezünkben volt a végén a megoldás kulcsa -, mégis a házigazdák örülhettek, egylabdás meccsen győzött a VBW CEKK Cegléd 72-70-re. Kedden Pécsett az NKE FCSM Csata ellen folytatjuk.

MÁR NEM HIBÁZHATUNK

2019. április 18.
Pénteken délben Cegléd felé veszi irányt csapatunk, amely az 5-8. helyért zajló rájátszás során a VBW CEKK Cegléd otthonában lép pályára. A mieink jelenleg a két győzelemig tartó párharcban 1-0-s hátrányban vannak, azaz mindenképpen nyernünk kell, ha a végén az 5. helyért szeretnénk harcolni.

Kiemelt támogatók:

REMÉLJÜK, VASÁRNAP NYERÜNK

Simon Rékát, a PEAC-PÉCS törzsszurkolóját kérdeztük a keddi meccsről, a csapat hivatalos indulójához készült videoklipről és a vasárnapi mérkőzésről

© Minden jog fenntartva