PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

SZEPTEMBERBEN TÉRÜNK VISSZA AZ EURÓPA KUPÁBA

2021. július 21.
A FIBA tájékoztatása szerint rendkívül népszerű a klubok között az Európa Kupa, amelyre nem kevesebb, mint 57 csapat nevezett. A mieink selejtezőt játszanak a 48-as főtáblára kerülésért, melyre szeptember végén kerül sor.

KORÁBBAN AZ ÉV BEDOBÓJÁNAK VÁLASZTOTT TYAUNNA MARSHALL PÉCSETT FOLYTATJA

2021. június 15.
Két felnőtt magyar válogatott játékos, Kiss Virág és Wentzel Nóra, a szlovák válogatott Nikola Dudásová, valamint a Rátgéber Akadémia növendékei mellett további kiváló pécsi kosarasok és remek légiósok alkotják majd a PEAC-Pécs keretét a 2021/2022-es szezonra. Csapatunk két amerikai játékossal bővült, Tyaunna Marshall és Chelsea Nelson is Pécsre igazolt.

WENTZEL NÓRI BEMUTATKOZOTT A FELNŐTT VÁLOGATOTTBAN

2021. május 28.
Csütörtökön Athénban két pécsi játékossal a soraiban játszott felkészülési meccset a magyar női kosárlabda válogatott, melynek soraiban Kiss Virág 16 pontot ért el, a felnőtt címeres mezben most debütáló Wentzel Nóra pedig 2 pontot dobott.

NIKOLA DUDÁSOVÁ MARAD PÉCSETT

2021. május 06.
A PEAC-PÉCS csapatában folytatja a következő szezonban is pályafutását Nikola Dudásová, aki február közepén csatlakozott csapatunkhoz. A szlovák válogatott irányító-hátvédre rövid pihenő után nyáron EB szereplés vár.

SZERZŐDÉST ÚJÍTOTTUNK SAROK NIKIVEL

2021. április 29.
Újabb örömteli hírt oszthatunk meg a pécsi kosárlabda barátokkal: csapatkapitányunk, Sarok Nikolett a folytatás mellett döntött, és megújította szerződését klubunkkal.

LEZÁRTUK A PÁRHARCOT

2021. április 18.
Végig vezetve arattunk magabiztos győzelmet Budapesten a TFSE-MTK ellen, ezzel a hetedik helyen fejeztük be a 2020/2021-es bajnokságot.

LEZÁRHATJUK AZ IDÉNYT

2021. április 18.
Vasárnap 18 órától a 1-0-s előnyünkből a Városmajorban lépünk pályára a TFSE-MTK ellen, a hetedik helyért zajló párharc második mérkőzésén.

MEGVAN A VEZETÉS!

2021. április 15.
Egylabdás, izgalmas, de rendkívül töredezett ritmusú mérkőzésen arattunk 65-63 arányú győzelmet, így a hetedik helyért zajló párharcban 1-0-ra vezetünk.

Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - VASAS AKADÉMIA (HARMADIK) MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A szezon végére alaposan megfogyatkozott csapatunk nem bírt a harmadik mérkőzésen sem a Vasas Akadémiával, így a párharcot 2-1-re a pasarétiek nyerték.

© Minden jog fenntartva