PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

NEM TUDTUK MEGNEHEZÍTENI A SOPRON DOLGÁT

2021. január 14.
Egy sűrű program közepette léptünk pályára Sopronban csütörtökön este, ahol 88-53-ra alulmaradtunk az EuroLiga buborékra készülő Sopron Basket ellen.

ÚJRA A SOPRON ELLEN

2021. január 13.
A keddi pécsi bajnoki után csütörtökön Sopronban a másik alapszakasz meccsét is lejátssza csapatunk a Sopron Basket ellen, ezúttal a hatodik fordulóba kiírt összecsapást pótoljuk.

A LEGSZOROSABB MECCSE VOLT A SOPRONNAK

2021. január 12.
Első félidei kiváló játékával biztosan nyert Pécsett a Sopron Basket, ám csapatunk a második félidőt remek teljesítménnyel 24-18-ra megnyerte, ennek köszönhetően az idei legszorosabb végeredményt alakította ki a zöld-sárgák ellen.

A SOPRON BASKET ÉRKEZIK PÉCSRE

2021. január 12.
Kedden 18 órától a legerősebb magyar csapatot látjuk vendégül, a Sopron Basket ellen Csirke Ferenc csapata veszítenivaló nélkül léphet parkettre.

A GYŐR FOLYTATTA A SOROZATÁT PÉCSETT

2021. január 09.
Nem tudtuk megállítani a kiváló erőkből álló, és jól kosárlabdázó Győrt Pécsett, így egy viszonylag kiegyenlített első félidő után 15 pontos vereséget szenvedtünk a 13. bajnokinkon.

AZ EGYIK BAJNOKASPIRÁNS JÖN SZOMBATON

2021. január 08.
Szombaton 18 órától a bajnoki tabella második helyén álló Uni Győr MÉLY-ÚT lesz az ellenfelünk.

NEM SIKERÜLT A VISSZAVÁGÁS

2021. január 03.
Sajnos túl nagy előnyt adtunk riválisunknak, vagy túl későn ébredtünk, így nem tudtuk legyőzni Pécsett a Diósgyőr együttesét 2021. első bajnokiján.

MÁRIS ITT AZ ÉV ELSŐ RANGADÓJA: A DIÓSGYŐRT FOGADJUK VASÁRNAP

2021. január 02.
Vasárnap 18 órától igazi presztízsmérkőzéssel indul számunkra a 2021-es év, az Aluinvent DVTK csapatát fogadjuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - UNI GYŐR MÉLY-ÚT MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A Győr folytatta győzelmi sorozatát Pécsett

© Minden jog fenntartva