PEAC-Pécs Menü
ODDS KIRÁLY

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

VÁLOGATOTTAKBAN ERŐSSÉGEINK

2019. november 12.
A DTVK elleni Európa Kupa mérkőzést követően csapatunkból többen is csatlakoztak hazájuk nemzeti válogatottjához, van, aki tétmérkőzéseken lép pályára a héten, van, aki pedig összetartáson vesz részt.

JÓ PERIÓDUSOK ELLENÉRE SEM SIKERÜLT NYERNI

2019. november 07.
Egy félidőn át tudtuk a lépést tartani a jó erőkből álló DVTK ellen az Európa Kupa mérkőzésen, amelyet második félidei jobb játékukkal a miskolciak 60-77 arányban nyertek meg.

EURÓPA KUPA MÉRKŐZÉS HAZAI ELLENFÉLLEL

2019. november 07.
Az Európa Kupa csoportkörének negyedik játéknapján magyar rangadó következik csütörtökön este; a sorsolás úgy hozta, hogy az idei évad egyik magyar bajnokesélyes csapata, az Aluinvent DVTK Miskolc a mieinkkel egy Európa Kupa csoportba került.

A CSATÁNAK JÖTT KI JOBBAN A LÉPÉS

2019. november 02.
Az első két negyedben nagyon ültek a Csata triplái, a nagyszünet után viszont a palánk alatti védelmünk mondott csődöt, így hiába volt a küzdésünk, a Csata 80-75-re nyert Pécsett.

FONTOS BAJNOKIT JÁTSZUNK 16 ÓRÁTÓL

2019. november 02.
A hetedik fordulóra kerül sor a hétvégén a Női NB. I. A csoportjában, ahol az NKE-FCSM Csata lesz az ellenfelünk. A négyes győzelmi szériával érkező fővárosiak a tabella harmadik helyén állnak négy győzelemmel és egy vereséggel.

SZOMBATON KETTŐS KOSÁRRANGADÓ PÉCSETT

2019. október 31.
Szombaton a kosárlabdáé lesz a főszerep a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban, hiszen közel egy év után ismét kettős kosárrangadóra kerül sor városunkban. Délután 16 órától női rangadón a PEAC-PÉCS az NKE FCSM CSATA együttesét fogadja, 18.30-tól pedig a PVSK-Veolia férfi csapata a DEAC gárdájával csap össze.

NEM BORULT A PAPÍRFORMA

2019. október 30.
A spanyol bronzérmes Cadí La Seu végig igazolta, hogy miért tartják a csoport egyik favoritjának, egyenletes, magas színvonalú játékkal győzött a tartását megőrző PEAC-PÉCS ellen.

KEDDEN MÁR A PIRENEUSOK LÁBÁNÁL EDZETTÜNK

2019. október 29.
Hosszú, mintegy 14 és fél órás utazás után megérkeztünk a szerda esti Európa Kupa mérkőzésünk helyszínére, La Seu d’Urgell-be, ahol már egy átmozgató edzésen is túl vagyunk.

Kiemelt támogatók:

CSAPATKÉNT KÉNE JÁTSZANUNK

A DVTK elleni Európa Kupa találkozó előtt Bintou Marizyt kérdeztük

© Minden jog fenntartva