PEAC-Pécs Menü
Indul a játék!

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

SZÜLINAPI BESZÉLGETÉS SAROK NIKIVEL

2020. április 17.
Napra pontosan egy hónapja fejeződtek be a bajnoki kosárlabda küzdelmek, a járványügyi veszélyhelyzet nyomán gyökeresen megváltozott a sportolók élete is. A pénteken – épp a Rátgéber László nevével fémjelzett pécsi aranykor első bajnoki címének 25. évfordulóján – születésnapját ünneplő Gémes-Sarok Nikolettet kérdeztük a mindennapjairól.

HELYZETJELENTÉS A PEAC-PÉCS MINDENNAPJAIRÓL

2020. április 10.
Hivatalos felnőtt, női kosárlabda mérkőzésen utoljára március 5-től 7-ig Pécsett pattogott a labda a Magyar Kupa nyolcas döntőjén. Március 17-én a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel az MKOSZ befejezettnek nyilvánította a 2019/2020-as idényt. Kond Árpád ügyvezetővel beszélgettünk a kialakult helyzetről, a jelenről és a jövőről.

VÉGE A BAJNOKI SZEZONNAK

2020. március 17.
Az Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének Elnöksége kedden határozott, arról hogy befejezettnek nyilvánítja a 2019/2020-as szezont. Légiósaink, Taisiia Udodenko, Maegan Conwright és Cierra Bravard a járvány miatt kialakult, napról-napra változó helyzet miatt már hazautaztak.

A MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK KÖZLEMÉNYE

2020. március 13.
A mai, pénteki napon az alábbi közleményt juttatta el az MKOSZ a klubok részére.

FÁJÓ BÚCSÚ AZ ELSŐ JÁTÉKNAPON

2020. március 05.
Nem sikerült a négy közé jutás a Magyar Kupában, miután az idényben harmadszor, ezúttal 82-78-ra tudott győzni a TFSE-MTK csapatunk ellen.

KEMÉNY MÉRKŐZÉS VÁR RÁNK

2020. március 04.
Csütörtökön 13 órakor a TFSE-MTK ellen lépünk pályára a Magyar Kupa nyitómérkőzésén, ahol a tét a négybe jutás.

A PINKK NYERT LAUBERBEN

2020. március 01.
Állapotunk rányomta a bélyegét a teljes utolsó alapszakasz-meccsünkre, ellenfelünk szinte végig vezetve győzött a vasárnap esti összecsapáson.

HARC A PÁLYÁN ÉS AZON KÍVÜL IS

2020. március 01.
Vasárnap 18:30-kor a PINKK Pécsi 424 csapatát fogadjuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban a magyar bajnokság alapszakaszának számunkra utolsó összecsapásán.

Kiemelt támogatók:

ISMERŐS ELLENFÉL KÖVETKEZIK

A Basket Landes elleni mérkőzés előtt Cierra Bravard-t kérdeztük

© Minden jog fenntartva