NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

KEDDEN INDUL A RÁJÁTSZÁS

2023. március 23.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a héten véglegesítette a Tippmix Női NB. I. A csoport Play-off menetrendjét az 1-8. helyekért kiírt mérkőzések játéknapjai kapcsán.

MÁRCIUS 28-ÁN INDUL A NEGYEDDÖNTŐ

2023. március 16.
Egy forduló ugyan még hátravan a TIPPMIX Női NB. I. alapszakaszából, viszont az már biztos, hogy rendkívül hamar és rendkívül gyors ütemben kezdődik meg a rájátszás. A negyeddöntőben az Atomerőmű KSC Szekszárd lesz a mieink ellenfele, a két győzelemig tartó párharc március 28-án, kedden kezdődik.

2014 ÓTA ELŐSZÖR: ÉRMET NYERTÜNK!

2023. március 11.
Bár a honi sport-közvélemény talán az ezüstöt nem tartja túl sokra, nekünk mégis rengeteget jelent: az NKA UNIVERSITAS PEAC ezüstérmet nyert a Killik László Női Kosárlabda Magyar Kupa döntőjében!

OTT VAGYUNK A DÖNTŐBEN!

2023. március 09.
Hatalmas szívvel, óriásit harcolva fordította meg a második negyedtől a mérkőzést csapatunk, amely 76-72 arányban legyőzte a címvédő DVTK-t, így péntek este 20 órakor megküzdhet a Magyar Kupa trófeáért!

A CÍMVÉDŐ ELLEN KEZDÜNK A KUPADÖNTŐBEN

2023. március 09.
Csütörtökön és pénteken négy csapat között dől el Sopronban a Killik László Női Magyar Kupa sorsa, csapatunk ellenfele az elődöntőben a kupa címvédője, a DVTK-Hun-Therm lesz.

NÉGY PONTOS VERESÉG SZEKSZÁRDON

2023. március 05.
Hiába kezdtük jól a mérkőzést, a hazaiak rendre újítani tudtak, hatalmas csata alakult ki, amelynek szoros végjátékában maradtunk alul Szekszárdon 63-59-re.

SZEKSZÁRDON SZEREPELÜNK VASÁRNAP

2023. március 04.
A rangadók fordulójában vasárnap 18 órától a tolnai megyeszékhelyen vendégeskedünk, egy nagy téttel bíró összecsapáson. Előzetes a meccs előtt:

ELINDULT A JEGYÉRTÉKESÍTÉS A MAGYAR KUPÁRA

2023. március 03.
Jövő héten csütörtökön és pénteken, a soproni Novomatic Arénában rendezik az idei Killik László Női Magyar Kupa négyesdöntőjét, melyre már kaphatóak bérletek és napijegyek.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - SERCO UNI GYŐR MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A szombat esti mérkőzés nem egészen úgy sikerült ahogyan arra számítottunk, videós összefoglalónkban visszatekintünk a SERCO UNI Győr elleni rangadó mozzanataira.

© Minden jog fenntartva