NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

AZ ÉLET MÁS FONTOS DOLGAI KERÜLNEK MOST ELŐTÉRBE

2022. május 12.
Sarok Nikolett eredetileg a tavalyi szezon után szögre akasztotta volna a kosaras cipőjét, és felhagyott volna a profi pályafutásával. Ám amennyi nehézséggel tarkított idény után voltunk, azt mondta magában a pécsi értékeket szimbolizáló csapatkapitány, hogy nem zárhatja le ilyen méltatlanul a pályafutását, és maradt még egy évet. A 2021/2022-es évadra.

LUKÁCS BÉCI TÚL VAN A NEHEZÉN

2022. május 10.
Sokan aggódtak az elmúlt hetekben Lukács Béla fizioterapeutánkért, aki még a miskolci, DVTK elleni bronzmérkőzés előtt került kórházba a borsodi megyeszékhelyen. A 76 éves sportszakember túl van a nehezén, újra köztünk van Pécsett, hétvégén pedig már a kadett lányok döntőjén ott ült az Akadémia lelátóján.

CSIRKE FERENC: A SZEMEMBEN A MI LÁNYAINK BRONZÉRMESEK…

2022. május 07.
Pár nappal az idei bajnokság végét követően a negyedik helyen záró NKA UNIVERSITAS PEAC vezetőedzőjét, a minap 46. születésnapját ünneplő Csirke Ferencet kértük értékelésre. Szó esik a csapat fejlődéséről, arról a folyamatról, aminek a végén újra megteltek a lelátók, és választ kerestünk arra is, mit kellett volna másképp tenni, hogy meglegyen az érem és mi vezetett odáig, hogy elveszítettük hazai pályán az utolsó összecsapást.

WENTZEL NÓRA HOSSZABBÍTOTT PÉCSETT

2022. április 27.
A Nemzeti Kosárlabda Akadémiáról felnőtté érő Wentzel Nóra aláírta jövő évi pécsi szerződését.

SIMON ZSÓFI IS PÉCSETT MARAD

2022. április 26.
Csapatunk mezében kezdi meg a következő évadot Simon Zsófia, miután az idény közben szerződtetett sportolónkkal mindenben megállapodtunk a szerződéshosszabbítás részleteiről.

KISS VIRÁG PÉCSETT FOLYTATJA

2022. április 26.
Aláírta szerződését az NKA UNIVERSITAS PEAC csapatához Kiss Virág, így a 2022/2023-as idényben a Nemzeti Kosárlabda Akadémia által nevelt kiváló játékos továbbra is Pécsett kosárlabdázik.

A DVTK LETT A BRONZÉRMES

2022. április 24.
Az NKA UNIVERSITAS PEAC a negyedik helyen zárt, miután a mindent eldöntő harmadik meccsen telt ház előtt vereséget szenvedett a DVTK-tól. Lányaink végig küzdöttek, de mentálisan nem bírták el a bronzmeccs súlyát, nyomását.

CSIRKE FERENC BÍZIK BENNE, HOGY AZ ELMÚLT ÉVEK LEGNAGYOBB KÖZÖNSÉGE ELŐTT SIKERÜL MEGNYERNI A BRONZOT

2022. április 23.
Utolsó mérkőzésére készül csapatunk, amely a bronzéremért zajló harcban 1-1-re áll a DVTK ellen. Vasárnap 19 órától hazai pályán szerezheti meg az érmet a szurkolóinak meglepetéssel készülő NKA Universitas PEAC.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva