NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

KOMOLY KIHÍVÁS VÁR A MIEINKRE AZ EURÓPA KUPÁBAN

2022. július 15.
Egy ellenfelünk vált biztossá a FIBA Európa Kupa pénteki sorsolásán, a bolgár Stara Zagora mellett ugyanis egy EuroLiga selejtező másodikja és egy Európa Kupa selejtező győztese lesz az NKA UNIVERSITAS PEAC ellenfele ősszel.

SPANYOL CENTER ÉRKEZIK CSAPATUNKBA

2022. július 01.
Beatriz Sanchez személyében rutinos spanyol centerrel erősítettünk az ősszel kezdődő új idényre. A 190 cm magas, jó felépítésű, 33 éves, korábbi válogatott játékos az Araski gárdájából érkezik Pécsre, és az első külföldi csapata lesz a miénk.

ÚJ AMERIKAI BEDOBÓVAL ERŐSÖDÜNK

2022. június 29.
A tengerentúlról érkezik az NKA UNIVERSITAS PEAC bedobó posztjára a 26 esztendős, 183 cm magas Sierra Calhoun, aki az előző idényt Spanyolországban, a Casademont Zaragoza együttesénél töltötte, ahol 13,3 pont, 3,9 lepattanó volt az átlaga. A sokoldalú, gyors, jól dobó és védekezni is szerető Calhoun korábban Görögországban és Olaszországban pattogtatott.

SZERB VÁLOGATOTT IRÁNYÍTÓ A CSAPATUNKBAN

2022. június 27.
Új irányítót köszönthetünk az NKA UNIVERSITAS PEAC csapatában, jelenleg a szerb válogatottal készülő Ivana Katanic kezében lesz majd a karmesteri pálca. A 23 esztendős, 180 cm magas játékos címeres mezben a szeptember végén Ausztráliában megrendezésre kerülő világbajnokságra készül a nyáron.

CIERRA BURDICK AZ ELSŐ ÉRKEZŐNK

2022. június 24.
Alakul az NKA Universitas PEAC kerete a 2022/2023-as idényre, csapatunk az új évadnak is kiváló külföldi játékosokkal vág neki. Első új szerzeményünk, a 28 éves, 188 cm magas amerikai erőcsatár, Cierra Burdick, aki jelenleg hazája válogatottjával 3x3-as VB-n játszik Antwerpenben.

JOVAN GOREC CSAPATUNK ÚJ VEZETŐEDZŐJE, MÁSODEDZŐI: IVÁNYI DALMA ÉS DALIBORKA VILIPIC

2022. június 08.
Kialakult az NKA UNIVERSITAS PEAC 2022/2023-as idényének új szakmai stábja, amelyben igazi pécsi játékoslegendák is szerepet kapnak. Nézzük, hogy kik lesznek a jövő idény pécsi női kosárlabdájának főszereplői a pályán kívül!

SOKAT FEJLŐDTEK EGYÜTT

2022. június 06.
Néhány napja véget ért az amatőr csapatunk számára is a hosszúra nyúlt bajnoki idény, a harminc lejátszott mérkőzésből 21-et megnyerve zárt a negyedik helyen az NKA Universitas PEAC II. A szezonra Daliborka Vilipic vezetőedzővel tekintettünk vissza.

ÚJ STÁBBAL FOLYTATJUK AZ ÚJ IDÉNYBEN

2022. május 30.
Nem hosszabbítunk szerződést Csirke Ferenc vezetőedzővel.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva