NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

SZOROS EK VERESÉG KAYSERIBEN

2021. október 20.
Teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk az szeptemberben még EuroLiga selejtezőt játszó Kayseri otthonában, de az elkövetett hibáinkat keményen megbüntette a török gárda, amely 64-63 után szerzett 7 ponttal 71-63-ra nyert.

HARCRA FEL AZ ÚJABB GYŐZELEMÉRT!

2021. október 19.
Ahogy számoltuk is, egy egész napos utazást követően kedden este megérkeztünk a szerdai Európa Kupa mérkőzésünk helyszínére, Kayseribe, ahol magyar idő szerint 17 órakor lépünk pályára a Bellona Kayseri otthonában.

KISS VIRÁG ÉS CHELSEA NELSON AZ 5. FORDULÓ VÁLOGATOTTJÁBAN!

2021. október 18.
Csapatunkból Kiss Virág és Chelsea Nelson személyében két NKA UNIVERSITAS PEAC játékos is bekerült a szövetség által összeállított legjobb ötösbe, az ötödik forduló válogatottjába.

LEHENGERLŐ ELSŐ FÉLIDŐVEL GYŐZELEM PASARÉTEN

2021. október 16.
A tavalyi évad után volt miért visszavágni a Vasas Akadémiának, ami szombat este sikerült is, 40-15-ös első félidő után 63-49 arányban nyertünk, ezzel az ötödik forduló után is veretlenül állunk!

A HUSZONÖTÖDIK PEAC-VASAS KÖVETKEZIK

2021. október 16.
Szombaton idegenben folytatjuk a bajnokságot, az ötödik fordulóban a Vasas Akadémia csapatánál, a Pasaréten 18 órai kezdettel lépünk pályára.

SZERDÁN ÚJRA EGYMÁSRA TALÁLT CSAPAT ÉS KÖZÖNSÉGE

2021. október 14.
Közönségszórakoztató, látványos kosárlabdát láthattak, akik szerda este helyet foglaltak a Lauber Dezső Sportcsarnok lelátóján. Csapatunk első főtáblás Európa Kupa meccsén támadásban játszotta le kiváló ellenfelét, így nyerte meg a találkozót 90-83-ra.

ÓRIÁSI GYŐZELEM EGY ÓRIÁSI MÉRKŐZÉSEN!

2021. október 13.
Őrült egy mérkőzés volt, annyi szent, a dobópárbajból az NKA Universitas PEAC jött ki jobban, így megvan az első győzelem az Európa Kupa csoportkörében!

WNBA-S SZTÁROKKAL TELETŰZDELT CSAPAT ELSŐ EK ELLENFELÜNK

2021. október 12.
Az izraeli Neve David Ramla ellen szerdán 18 órai kezdettel Pécsett kezdjük meg az Európa Kupa csoportkörét, igazi sztárcsapatot látunk vendégül.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - NEVE DAVID RAMLA EURÓPA KUPA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Utoljára 2017. novemberében tudott nyerni Európa Kupa csoportmeccset csapatunk, amely majd négy év után egy nagy győzelemmel indította az idei főtáblát. Videós visszatekintőnkben egy csokorra valót hoztunk a legszebb jelenetekből a Ramla elleni diadalból.

© Minden jog fenntartva