NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

VIDEÓK

Keresés (min. 3 karakter):

MAGYAR KUPA 2017 - RAKSÁNYI KRISZTINA

2017. március 25.
6 NAP, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Csapatkapitányunk és a kedvenc helye következik:)

MAGYAR KUPA 2017 - ZELE DORINA

2017. március 24.
EGY HÉT, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Zele Dorinával a tettyei romokat látogattuk meg.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A MAGYAR KUPA NYOLCAS DÖNTŐ ELŐTT PÉCSETT

2017. március 24.
Sajtótájékoztatott tartottak egy héttel a Pécsett megrendezésre kerülő TIPPMIX Killik László Női Magyar Kupa Döntő kapcsán.

MAGYAR KUPA 2017 - JESSICA KUSTER ÉS EGLE SIKSNIUTE

2017. március 23.
8 NAP, ÉS Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Pécset bejáró túránk a Citrom utcával folytatódik, ahol Jess Kusterrel és Egle Siksniutével forgattunk.

MAGYAR KUPA 2017 - SZÜCS RÉKA ÉS LILLA

2017. március 22.
9 NAP, ÉS KEZDŐDIK a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Pécset bemutató túránk második megállójaként 48-as Teret látogattuk meg a Szücs testvérekkel, Rékával és Lillával.

MAGYAR KUPA 2017 - LICSKAI ZSÓFIA

2017. március 21.
INDUL A VISSZASZÁMLÁLÁS! 10 nap múlva kezdődik a Killik László Magyar Kupa Nyolcas Döntője! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és a városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Túránk első állomása a Niké szobor, és akivel meglátogattuk: Licskai Zsófia.

BESZÉLGETÉS LUKÁCS BÉLÁVAL

2017. március 17.
A napokban meglátogattuk csapatunk legendás fizikoterapeutáját. Az alábbi videóban nem csak a lányok regenerációs és rehabilitációs lehetőségeiről, hanem magáról Lukács Béláról is sok érdekesség derül ki. :)

SZURKOLÓI ANKÉT, 2017.02.27.

2017. február 28.
A PEAC-Pécs szurkolói ankétot tartott február 27-én, hétfőn este.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva