NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

VIDEÓK

Keresés (min. 3 karakter):

MAGYAR KUPA 2017 - SELLEI DALMA ÉS TENYÉR ZSÓFIA

2017. március 27.
MÁR CSAK 4 NAP, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Két fiatal játékosunkkal, Tenyér Zsófiával és Sellei Dalmával a Pécsi Állatkertet kerestük fel. :)

MAGYAR KUPA 2017 - SANJA MANDIC

2017. március 26.
MÁR CSAK ÖTÖT KELL ALUDNI, és feldobják a labdát a Tippmix Killik László Női Magyar Kupán! A kezdésig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Sanja Mandiccsal Pécs ikonikus főterét látogattuk meg.

MAGYAR KUPA 2017 - RAKSÁNYI KRISZTINA

2017. március 25.
6 NAP, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Csapatkapitányunk és a kedvenc helye következik:)

MAGYAR KUPA 2017 - ZELE DORINA

2017. március 24.
EGY HÉT, ÉS ITT A Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Zele Dorinával a tettyei romokat látogattuk meg.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A MAGYAR KUPA NYOLCAS DÖNTŐ ELŐTT PÉCSETT

2017. március 24.
Sajtótájékoztatott tartottak egy héttel a Pécsett megrendezésre kerülő TIPPMIX Killik László Női Magyar Kupa Döntő kapcsán.

MAGYAR KUPA 2017 - JESSICA KUSTER ÉS EGLE SIKSNIUTE

2017. március 23.
8 NAP, ÉS Tippmix Killik László Női Magyar Kupa Döntő! A feldobásig minden nap szeretnénk egy kicsit közelebb hozni a játékosokat szurkolóinkhoz - és városunkat a kosárlabda szerelmeseihez is. Pécset bejáró túránk a Citrom utcával folytatódik, ahol Jess Kusterrel és Egle Siksniutével forgattunk.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva