NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

MECCSDÖMPING UTÁN FURCSA A HOSSZÚ SZÜNET

2022. január 26.
Csirke Ferenc szerint semleges pályán bárki ellen van esélye az NKA UNIVERSITAS PEAC-nak a közelgő feladatok tekintetében és világszínvonalúnak ítéli a közelmúltban Pécsett megrendezett edzői konferenciát, ahol részt vett.

KISS VIRÁG ÉS CSIRKE FERENC A MEGYE LEGJOBBJAI 2021-BEN

2022. január 17.
A Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség hagyományos éves díjátadó ünnepségére került sor hétfőn este, amelyen a megye 2021-es legjobbjait jutalmazták. Az NKA Universitas PEAC csapatából Kiss Virág a Baranya Megye felnőtt női profi játékosának járó díját vehette át, csapatunk vezetőedzője, Csirke Ferenc pedig Baranya Megye profi kosárlabda edzőjeként kapott emlékplakettet és oklevelet.

HATALMAS KÜZDELEM ÁRÁN LETT MEG A 11. BAJNOKI GYŐZELMÜNK

2022. január 16.
Végig szoros, kiegyenlített mérkőzésen hatalmasat kellett küzdenünk a tizenegyedik győzelmünkért, amit végül komoly nehézségek árán tudtunk behúzni Szigetszentmiklóson, ahol a BKG Prima együttesét 64-58 arányban múltuk felül.

ELŐSZÖR JÁTSZUNK FELNŐTT BAJNOKIT SZIGETSZENTMIKLÓSON

2022. január 15.
Vasárnap 18 óra 30 perctől Szigetszentmiklóson lépünk pályára, a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós ellenfeleként szeretnénk gyarapítani győzelmeink számát.

A GYŐR ELLEN A NÉGYBE JUTÁSÉRT

2022. január 11.
Az Uni Győr MÉLY-ÚT lesz az ellenfelünk a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

A VÉGÉRE VÁLT BIZTOSSÁ A GYŐZELMÜNK

2022. január 08.
Alaposan meg kellett dolgoznunk a tizedik sikerünkért, de egy támadás-orientált meccs végére magabiztossá váló különbséggel, végig vezetve múltuk fölül a Vasas Akadémia gárdáját.

INGYENES LESZ 2022 ELSŐ NŐI KOSÁRMECCSE: A VASAST FOGADJUK

2022. január 07.
Szombaton 18 órai kezdettel a Vasas Akadémia együttesét fogadjuk, az év első hazai bajnoki mérkőzésére a belépés ingyenes.

KÁR EZÉRT A MECCSÉRT…

2022. január 02.
Jó első félidőt produkáltunk, ám a nagyszünet után újított a DVTK, amely végül 75-68-ra nyerni tudott.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva