NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

VASÁRNAP RAJTOL A PEAC AZ ADRIA LIGÁBAN

2012. szeptember 21.
Vasárnap megkezdi nemzetközi szereplését a PEAC-PÉCS. Egy olyan délszláv liga rajtol, amely a pécsi kosárszeretők által kevésbé ismert, így jól jöhet egy rövid áttekintés.

DÉLVIDÉKI VENDÉGSZERETET SIKLÓSON

2012. szeptember 21.
Lezárult csapatunk számára a felkészülési szakasz, a kemény edzéseket csütörtökön a siklósi Thermal Spa fürdőben pihenhették ki a PEAC-PÉCS játékosai.

„MINDEN HÉTEN MÁS JÁTÉKKULTÚRÁVAL TALÁLKOZHATUNK”

2012. szeptember 21.
Az interjú befejező részében az Adria Ligáról és a célokról esik szó. Interjú vezetőedzőnkkel – 3.rész

„SOKAT FOGUNK HARCOLNI!”

2012. szeptember 20.
Zseljko Djokiccsal beszélgettünk a csapatról, a fiatalokról és a pályán kívüli élete nagy változásairól. Interjú vezetőedzőnkkel – 2.rész

AZ ELSŐ LÉPÉSEK II. RÉSZ

2012. szeptember 20.
Mészáros Zalán, a válogatott egykori csapatkapitánya irányítja immár civilként a PEAC-PÉCS kosárlabdacsapatát. Interjú ügyvezetőnkkel – 2 rész.

MEGVAN AZ ELSŐ HAZAI GYŐZELEM

2012. szeptember 19.
Lejátszotta első nyilvános hazai felkészülési mérkőzését a PEAC-PÉCS, győzelemmel mutatkozott be a pécsi közönségnek a Cegléd csapata ellen a vasárnapi Adria Liga rajtja előtt.

EDZŐMECCS A CEGLÉD ELLEN

2012. szeptember 16.
Szerdán 16 óra 30 perces kezdettel felkészülési mérkőzésen lép pályára a PEAC-PÉCS, ellenfele a Ceglédi Elefántkölykök Kosárlabda Klub.

ÚJVIDÉKEN JÁRTUNK

2012. szeptember 15.
Csapatunk pénteken és szombaton felkészülési tornán vett részt Újvidéken, ahol második mérkőzését megnyerve a harmadik helyen végzett.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva