NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

VENDÉGÜNK A TAVALYI BAJNOK

2012. december 01.
Az előzetes hírek szerint győzni érkezik Pécsre Fűzy Ákos csapata a Hat-Agro Uni Győr. A PEAC-PÉCS azonban szeretné megnehezíteni ellenfele dolgát, sőt, akár meglepetést is okozna a tavalyi bajnok ellen.

„ITT EGY PROFI CSAPAT ÉPÜL”

2012. november 30.
Válogatott irányítónk mer nagyot álmodni, győri trófeát szeretne vasárnap. Fűrész Diával beszélgettünk a felelősségről, eddigi tapasztalatairól és új szerepköréről.

„VAN BENNEM AKARAT”

2012. november 29.
Csutorás Fanni nemrég töltötte be a 18-at, de a pályán már komoly szerep hárul rá. Bajnoki dobogóra és Final Fourba vágyik. Interjú.

„MINDIG SZÁZ SZÁZALÉKOT AKAROK NYÚJTANI”

2012. november 25.
Pénteken hálaadást ünnepelt Hutlassa Fannival és Andrea Barbourral, vasárnap a győzelmet szeretne amerikai centerünk, Amy Betsy Jeaschke. Interjú.

NAGY CSATÁBAN SOPRONI GYŐZELEM

2012. november 25.
Egy jó hangulatú rangadó jelentős részében egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnokságban veretlen Sopronnak, amely azonban játékosainak jobb egyéni képességeit kihasználva 11 ponttal győzött.

ÚJ FEJEZET KEZDŐDIK

2012. november 24.
Hiába látott a Lauber Dezső sportcsarnok rengeteg ütközetet a Pécs és a Sopron között, vasárnap 16 órakor új sorozat kezdődik: a PEAC-PÉCS először fogadja a mindenkori Pécs örök riválisát.

ZELJKO DJOKIC A SOPRON ELLEN KÉSZÜL CSAPATÁVAL

2012. november 23.
Vasárnap a bajnokságban veretlenül listavezető Uniqa Euroleasing Sopron látogat Pécsre. A két dobogós csatája előtt Zeljko Djokic vezetőedzőt kérdeztük a felkészülésről, várakozásairól.

JÓ HANGULATÚ TALÁLKOZÓ A PINCÉBEN

2012. november 22.
Szerdán este nagyjából negyvenen gyűltünk össze a Pécsi Püspöki Pincében, játékosok, edző, menedzsment és szurkolók.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva