NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

EGY FÉLIDŐNYI EXTRA A PARTIZAN ELLEN

2013. január 23.
Fantasztikusan kezdte a találkozót a Pécs, ám előnyét az első félidő után nem tudta megtartani, a Partizan Pécsett is veretlen maradt.

A VERETLEN PARTIZAN BELGRÁD A PEAC-PÉCS VENDÉGE

2013. január 22.
Az Adria Liga egyetlen veretlen csapata látogat Pécsre, amely szerdán 18 órától a PEAC-PÉCS csapatával mérkőzik meg a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban.

VÉRADÓ NAP RAKACZKINAK

2013. január 21.
Mint ismert, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának fiatal kapusa, Rakaczki Bence leukémiában szenved. Állapotának javulása érdekében csontvelő átültetésen kell átesnie. Az orvosi beavatkozásra 2013. január 29-én kerül sor.

MEGVAN A HARMADIK HELY!

2013. január 20.
Nagyszerű csapatteljesítménnyel győzte le a Pécs a Miskolcot hazai pályán 87-70 arányban, ezzel megszerezte az alapszakasz harmadik helyét.

NAGY-BUJDOSÓ NÓRA NAGY ERŐSÍTÉS LEHET PÉCSETT

2013. január 19.
Ahogy arról honlapunk beszámolt, a PEAC-PÉCS kötelékében folytatja pályafutását Nagy-Bujdosó Nóra. A pénteki átigazolás részleteiről kérdeztük csapatunk ügyvezetőjét, vezető edzőjét és a válogatott játékost.

A HARMADIK HELY A TÉT

2013. január 19.
Kulcsmérkőzés vár a bajnokság utolsó fordulójában a Pécsre; vasárnap eldől, hogy a WORK Force DKSK-Miskolc vagy a PEAC-PÉCS végez az alapszakasz harmadik helyén.

NAGY-BUJDOSÓ NÓRA ÚJRA PÉCSETT

2013. január 18.
Az Év Játékosa címet a 2011/2012-es szezonban elnyerő Nagy-Bujdosó Nóra Pécsett folytatja pályafutását.

NEGYEDSZER IS CEGLÉD

2013. január 16.
Két héten belül a harmadik összecsapását játsza a PEAC-PÉCS a Ceglédi EKK ellen, a tét ma este a továbbjutás a Magyar Kupában.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva