NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

NÉGY KÖZÖTT A JUNIOROK

2013. március 20.
Megnyerte a szerdai napra kiírt mérkőzését a PVSK-PEAC a Budapesten zajló Leány Junior Döntőn, melyre címvédőként érkezett Debreceni Eszter együttese.

CSÜTÖRTÖKÖN SZURKOLÓI ANKÉT

2013. március 20.
Szurkolói ankétot tart a PEAC-PÉCS a Magyar Kupa négyes döntője előtt. Az összejövetelre csütörtökön 19 óra 30 perces kezdettel kerül sor a FRY sörözőben, amely a Citrom utca 8. szám alatt található.

INFORMÁCIÓK A KUPADÖNTŐRE UTAZÓKNAK

2013. március 19.
Hétvégén, március 23-24-én kerül sor Sopronban a Magyar Kupa négyes döntőjére. Az alábbiakban a kupadöntőre készülő szurkolóinkat szeretnénk informálni.

ZELJKO DJOKIC A KÖZÉPSZAKASZRÓL

2013. március 18.
A vasárnapi somorjai összecsapás után, amelyen eldőlt, hogy a PEAC-PÉCS nem tudja megőrizni a magyar bajnoki alapszakasz során – a talán túl előkelő – harmadik helyét Zeljko Djokic érezhetően csalódottan, kritikusan értékelt.

FURCSA VERESÉG ÉS NEGYEDIK HELY

2013. március 17.
Furcsa meccsen szenvedett 87-75-ös vereséget a PEAC-PÉCS Somorján, ezzel elveszítette a magyar alapszakaszban kivívott harmadik helyét, és a negyedik helyről, az alsóházi középszakasz ötödikjével mérkőzik a legjobb négy közé jutásért.

FRISS HÍR: VASÁRNAP 18 ÓRAKOR JÁTSZIK SOMORJÁN A PEAC-PÉCS

2013. március 15.
Friss hír: A PEAC-PÉCS vasárnap reggel elindult Somorjára, ahol este 18 órakor lép pályára a helyi gárda ellen.

AZ UTOLSÓ FORDULÓRA MARADT A DÖNTÉS

2013. március 15.
A szlovák-magyar középszakasz utolsó fordulójában, Somorján dől el szombaton 18 órától, hogy képes-e megőrizni harmadik helyét a PEAC-PÉCS a magyar bajnokságban.

CSAK ÚGY TUDUNK KEMÉNYEBBEK LENNI, HA EGYMÁS MELLETT ÁLLUNK

2013. március 12.
A szlovák-magyar középszakasz utolsó mérkőzése és a kupadöntő előtt, az Adria Liga bronzérem után beszélgettünk Zseljko Djokicsal a szezon folytatásáról.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - BEROE EURÓPA KUPA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Videós összefoglaló a negyedik Európa Kupa győzelmünkről!

© Minden jog fenntartva