NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

MÁRCIUS ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN ADRIA LIGA FINAL FOUR ÚJVIDÉKEN

2013. február 23.
Egy forduló még vár a PEAC-PÉCS-re az Adria Ligában, a legtávolabbi ellenfelükhöz, a Hemofarm Vrsac-hoz kell látogatnia Horváth Lilláéknak, de az már bizonyos, hogy március első hétvégéjén, másodikán és harmadikán Újvidéken, a Liga Final Fourjában játszanak.

RÓZSAHEGYEN A PEAC-PÉCS

2013. február 23.
Szombaton 17 órától az MBK Ruzomberok – PEAC-PÉCS összecsapást rendeznek a szlovák kisvárosban, melyen az előzetes esélyek az amerikai légióssal erősítő házigazdák mellett szólnak.

TÖRTÉNELMI DIADAL: NÉGY KÖZÖTT A PEAC-PÉCS

2013. február 21.
A végletekig kiélezett mérkőzésen, hatalmas csatában Komlón is nyerni tudott a PEAC-PÉCS, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé a Magyar Kupában.

GYŐZELEMRE JÁTSZIK A PEAC-PÉCS

2013. február 20.
A csütörtökön este 19,15 órától a komlói sportcsarnokban sorra kerülő Bácsbasket Kft. – PEAC PÉCS kupavisszavágó előtt Zeljko Djokic adott interjút honlapunknak.

INFORMÁCIÓK A CSÜTÖRTÖKI KUPA MÉRKŐZÉSRŐL

2013. február 19.
Csütörtökön Komlóra utazik csapatunk a Magyar Kupa mérkőzés visszavágójára, az odajutás módjáról szeretnénk információkat megosztani szurkolóinkkal.

SZÉP HELYTÁLLÁS A KORAC ELLEN

2013. február 18.
A tét nélküli mérkőzésen a PEAC legfiatalabbjai nem vallottak szégyent a Radivoj Korac ellen, a 60-72-es vereséggel záruló találkozón Kiss Virág és Szamosi Amadea is 19 pontig jutott.

GYŐZELEM A SOMORJA ELLEN

2013. február 17.
A PEAC-PÉCS rendkívül fontos győzelmet aratott egy izgalmas mérkőzésen a Somorja ellen, ezzel közelebb került a harmadik hely megőrzéséhez.

VAN FELADAT BŐVEN

2013. február 17.
Vasárnap és hétfőn is mérkőzés vár a PEAC-PÉCS lányaira, mielőtt a Magyar Kupa negyeddöntőjének komlói visszavágójára sor kerülhetne, elsőként a magyar-szlovák középszakaszban a Somorját fogadják, nyerni kellene.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva