NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

NEGYEDSZER IS CEGLÉD

2013. január 16.
Két héten belül a harmadik összecsapását játsza a PEAC-PÉCS a Ceglédi EKK ellen, a tét ma este a továbbjutás a Magyar Kupában.

MEGVAN A LEGJOBB NYOLC A KUPÁBAN

2013. január 16.
A PEAC 81-67-re győzte le a Ceglédet a Magyar Kupában, így két győzelemmel továbbjutott, a legjobb nyolc között folytathatja a sorozatot.

EDZÜNK, MINT AZ ŐRÜLTEK

2013. január 15.
Az előző két Celgléd elleni találkozón kulcsszerepet kapó másodedzőnk egyszerre áll helyt a felnőtt csapatnál, és neveli a PEAC utánpótlását az Akadémián. Az újabb Cegléd-meccs előtt Imreh Ajtonnyal beszélgettünk.

FONTOS MÉRKŐZÉS A NÉGYBE JUTÁSÉRT

2013. január 12.
Szombaton 18 órától a Szekszárdon lép pályára a PEAC-PÉCS a bajnoki alapszakasz utolsó előtti mérkőzésén.

GYŐZELEM SZOROS VÉGJÁTÉKBAN

2013. január 12.
Végletekig kiélezett mérkőzésen 70-68 arányban múlta felül a PEAC-PÉCS az Atomerőmű KSC Szekszárdot a tolnaiak otthonában.

MEGVANNAK AZ ALAPOK

2013. január 11.
A realitások talaján maradt Mészáros Zalán a PEAC-PÉCS ügyvezetője, akit az eltelt első félév után kérdeztünk interjúnkban.

ZSELJKO DJOKICSOT FELMENTETTÉK

2013. január 11.
A csütörtök este ülésező MKOSZ Fegyelmi Bizottsága megállapította, hogy a fegyelmi eljárás elrendelése nem megalapozott vezetőedzőnkkel szemben. Szekszárdon már újra ő vezetheti a csapatot.

ÚJRA LEGYŐZTÜK A SZLOVÉN BAJNOKOT

2013. január 09.
Győzelemmel indította az Adria Ligában a 2013-as évet a PEAC-PÉCS, egy hullámzó mérkőzésen végül 70-64-re verte az Athlete Celjét.

Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva