PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

HÍREK, CIKKEK

Keresés (min. 3 karakter):

NAGYON KEVÉSEN MÚLOTT

2021. február 28.
Emelt fővel és büszkén jöhettünk le a parkettről a bronzmérkőzés után is, noha az elődöntőt és a mai meccset is elveszítettük, mégis, a Magyar Kupa nyolcas döntője egyik győztesének érezhetjük magunkat. Ami pedig az eredményt illeti: 70-64-re nyert az Atomerőmű KSC Szekszárd.

BRONZCSATA A KÉK-FEHÉREKKEL

2021. február 27.
Vasárnap 17 órai kezdettel a bronzmérkőzésen az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen lépünk pályára a Magyar Kupában, a Budapesten, a Gabányi László Sportcsarnokban rendezett összecsapást az M4 Sport+ élőben közvetíti.

VASÁRNAP A BRONZÉREMÉRT JÁTSZUNK A KUPÁBAN

2021. február 26.
Nem sikerült a döntőbe jutás, hatalmas küzdelemben 50-45 arányban alulmaradtunk az Aluinvent DVTK ellen, noha az utolsó pillanatokban a hosszabbításért támadhattunk.

KUPADÖNTŐT ÉR A VISSZAVÁGÁS

2021. február 25.
Pénteken 15 órai kezdettel az M4 Sport kamerái előtt csapunk össze az Aluinvent DVTK-val a Magyar Kupa döntőjébe jutásért.

ÉREMÉRT JÁTSZHATUNK A KUPÁBAN

2021. február 24.
Drámai meccsen minimális különbséggel 53-52-re legyőztük a Ceglédet, és ezzel bejutottunk a legjobb négy közé a Magyar Kupában. Pénteken 15 órakor az Aluinvent DVTK lesz az ellenfelünk az elődöntőben.

JÖHET A KUPACSATA A CEGLÉDIEKKEL!

2021. február 23.
Szerdán 13 órakor a VBW CEKK Cegléd – PEAC-PÉCS találkozóval megkezdődnek az idei Killik László Női K&H Magyar Kupa negyeddöntős küzdelmei.

RÁJÁTSZÁST ÉRŐ GYŐZELEM AZ ÉJSZAKAI BEVETÉSEN

2021. február 20.
Végig kézben tartottuk a szombat éjjelbe nyúló kozármislenyi derbit a PINKK Pécsi 424 ellen, és megszereztük tizedik győzelmünket, ami biztos play-offba jutást jelent számunkra, két fordulóval az alapszakasz vége előtt.

SZOMBAT ESTI (MECCS)LÁZ

2021. február 20.
Meglehetősen késői, idehaza igencsak szokatlan időpontban, este 20 óra 30 perces kezdettel lépünk pályára Kozármislenyben a PINKK Pécsi 424 ellenfeleként.

Kiemelt támogatók:

VBW CEKK CEGLÉD - PEAC-PÉCS MK NEGYEDDÖNTŐ MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A lefújás drámai pillanatait követően 53-52-es győzelmünknek örülhettünk, ezzel bejutottunk a Magyar Kupa elődöntőjébe

© Minden jog fenntartva