NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

ZÁRTKAPUS MÉRKŐZÉS A BSE ELLEN

Zártkapus mérkőzés a BSE ellen
Szerdán 19 órától zárt kapuk mögött kerül sor a BSE – PEAC-PÉCS bajnoki mérkőzésre a Városmajorban. ONLINE KÖZVETÍTÉS LINK A CIKKBEN!
Egy pofon a női kosárlabdának: a fennállásának 100. évfordulóját idén ünneplő fővárosi klub azt a határozatot kapta az MKOSZ Technikai Bizottságától, hogy az összes mérkőzésüket (kenguru korosztálytól a felnőttig) csak nézők részvétele nélkül bonyolíthatják le. A pályahitelesítés során felmerült problémák miatt kényszerültek erre a döntésre a szövetség alkalmazottai. Sajnos mindezzel a szurkolókat és az érdeklődőket büntetik, ami viszont kikerülhető lenne, ha köteleznék a klubot arra, hogy keressenek erre az időre egy másik helyszínt a mérkőzéseik lebonyolítására (a fővárosban rengeteg alkalmas helyszín van), hiszen nyilvánvalóan nem a BSE szurkolóinak botrányos viselkedése miatt történik a pályabezárás. Mindez tehát annyiban érinti a PEAC-PÉCS csapatát, hogy szerdán sajnos üres lelátók ellen vívja meg a BSE elleni bajnokiját.

A bajnoki nyitányon 87-48-ra <br />
nyert a PEAC-PÉCS
A bajnoki nyitányon 87-48-ra
nyert a PEAC-PÉCS
Ezzel a mérkőzéssel megkezdődik a bajnoki alapszakasz második fele, noha alig telt el másfél hónap a bajnokság rajtjától. Az október elején Pécsett rendezett összecsapást Dusanic, Horváth és Jaeschke vezérletével 87-48-ra nyerték Zeljko Djokic tanítványai az azóta két bajnoki győzelemmel büszkélkedő piros-fehér gárda ellen. Rögtön a második fordulóban a Bácsbasket Kft. ellen mutattak be bravúrt Károlyi Andreáék egy 71-63-s győzelemmel, ezen kívül idegenben 50-45 arányban múlták felül az MKB Euroleasing Vasas együttesét. Ennek ellenére a szerda esti összecsapáson kötelező a pécsi győzelem a tabella kilencedik helyén álló BSE ellen. Legutóbb szombaton este léptek pályára Horváth Lilláék, azóta jutottak egy kis szusszanásnyi időhöz, némileg lazult a tempó, ráadásul a BSE – PEAC-PÉCS mérkőzés után öt hazai találkozó vár a pécsi csapatra, azaz nem kell elhagyniuk a Pécs táblát.

Lehetséges, hogy sikerül a mérkőzésről a Ustream csatornákon élőképes közvetítést adnunk, ez azonban biztosan csak a mérkőzés előtt fog kiderülni!

A PEAC-PÉCS szurkolói brigád ismét közös "meccsnézést" szervezett a FRY-ba (Söröző a sültkrumplihoz), szeretettel várnak minden PEAC drukkert! Részletek a Facebook oldalon »

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva