PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

VILLÁMLÁTOGATÁS A CELJEI HŐSÉGBEN

Villámlátogatás a celjei hőségben
Hasznos mérkőzésen van túl csapatunk, amely a szlovén bajnok, Európa Kupában érdekelt Cinkarna Celjével szemben 76-67-re maradt alul Szlovéniában.
ZKK Cinkarna Celje
ZKK Cinkarna Celje
76 : 67
PEAC-PÉCS
PEAC-PÉCS

A két, Világbajnokságra készülő légiósunkon kívül kívül Ruják Nórát is nélkülöznie kellett Meszlényi Róbertnek a szerda esti felkészülési mérkőzésünkön. Ragyogó időjárás fogadta a mieinket Celjében, de ennek köszönhetően hatalmas hőség uralkodott a celjei gimnázium tornacsarnokában is, ami egy kicsit rá is nyomta a bélyegét a csapatok játékára. Hullámzóan indult az eleje, hibák akadtak itt is ott is, a jó első negyedünk után a második tíz percben a házigazdák domináltak. Erősnek bizonyultak a palánk alatt Bessard-ék, de a távoli dobásaik is nagyon ültek, míg nálunk főleg Simon Zsófi és Barnai Judit szállította a pontokat. A harmadik játékrész elejét remekül indítottuk, a nagyszünetre összeszedett hat pontos hátrányunkból fordítani tudtunk. Lábra kaptak azonban a celjeiek, kihasználva védelmi hibáinkat, pontos tripláikkal jelezték, hogy nem engedik ki a kezükből a meccset. Nálunk ekkor faultproblémák is akadtak, így a fiatalok is értékes játékpercekhez jutottak. Ezen az estén nem az eredményen volt a hangsúly, hiszen sikerült egy jó meccset játszani, ami szolgálta a felkészülésünket. Legközelebb kedden hazai környezetben a román ICIM Arad gárdáját fogadjuk a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban.

Cinkarna Celje – PEAC-PÉCS 76-67 (16-19, 20-11, 23-19, 17-18)
Cinkarna Celje: Bessard 18, Kroselj 15, White 14, Ocvirk 6, A. Delic 6, Mitric 6, Senicar 5, Maric 4, Debeljak 2, N. Delic -.
PEAC-PÉCS: Simon 24, Barnai 18, Tetemondova 6, Gémes-Sarok 6, Radonjic 5, Tenyér 4, Vojinovic 2, Kovács 2, Wentzel -, Varga -, Pucz -.


Meszlényi Róbert vezetőedző értékelt a lefújás után


« vissza


Kiemelt támogatók:

FEL KELL NŐNÜNK A FELADATHOZ

A Cegléd elleni párharc első mérkőzése után Madaras Zoltánnal beszélgettünk

© Minden jog fenntartva