PEAC-Pécs Menü

VÁRATLAN ÉS NEMES AJÁNDÉKOT KAPOTT KILIÁN BALÁZS

Váratlan és nemes ajándékot kapott Kilián Balázs
Az érintett nagy meglepetésére visszakerült előkészítős csapatunk edzőjéhez, Kilián Balázshoz Gereben Lívia dedikált meze, amit ő maga ajánlott fel jótékonysági licitre néhány hete, és amelyet gyermek csapatának szülői közössége vásárolt meg, segítve ezzel Gereben Lívia gyógyulását.
A PEAC-PÉCS – KSC Szekszárd mérkőzésen ajánlott fel licitre és Gereben Lívia megsegítésére egy, a mindkét csapat által dedikált 10-es számú mezt Kilián Balázs.

Az egyedileg sorszámozott mezeket a szekszárdi klub még ősszel kínálta értékesítésre, a befolyt összegből pedig játékosuk gyógyulását támogatták. Ezen mezek egyike szolgált ismét jótékony célt, hiszen a licitünk során nem kevesebb, mint 225 ezer forintért talált gazdára a mez.

A legmagasabb összeget felajánló „személye” időközben ismertté vált, hiszen a „Lilián Zsabák” fedőnév Kilián Balázs előkészítős csoportját takarja. A licitre felajánlott összeget a gyermekek szülei adták össze, őket Gereben Lívia megsegítésén túl az a szándék is vezérelte, hogy kerüljön vissza Kilián Balázshoz a mez. A „művelet” persze az edző előtt titokban zajlott, a meglepetésre pedig a hétfő esti edzésük után került sor, amikor kis csapata és a szülők – mintegy névnapi ajándékként – átadták Balázsnak a mezt.

Az ötlet gazdáinak, és a megajándékozottnak ezúton is gratulálunk, és köszönjük a nemes cselekedetet!


« vissza


Kiemelt támogatók:

ISMERŐS ELLENFÉL KÖVETKEZIK

A Basket Landes elleni mérkőzés előtt Cierra Bravard-t kérdeztük

© Minden jog fenntartva