PEAC-Pécs Menü
Több, mint szerencse - TIPPMIX

VÁRATLAN ÉS NEMES AJÁNDÉKOT KAPOTT KILIÁN BALÁZS

Váratlan és nemes ajándékot kapott Kilián Balázs
Az érintett nagy meglepetésére visszakerült előkészítős csapatunk edzőjéhez, Kilián Balázshoz Gereben Lívia dedikált meze, amit ő maga ajánlott fel jótékonysági licitre néhány hete, és amelyet gyermek csapatának szülői közössége vásárolt meg, segítve ezzel Gereben Lívia gyógyulását.
A PEAC-PÉCS – KSC Szekszárd mérkőzésen ajánlott fel licitre és Gereben Lívia megsegítésére egy, a mindkét csapat által dedikált 10-es számú mezt Kilián Balázs.

Az egyedileg sorszámozott mezeket a szekszárdi klub még ősszel kínálta értékesítésre, a befolyt összegből pedig játékosuk gyógyulását támogatták. Ezen mezek egyike szolgált ismét jótékony célt, hiszen a licitünk során nem kevesebb, mint 225 ezer forintért talált gazdára a mez.

A legmagasabb összeget felajánló „személye” időközben ismertté vált, hiszen a „Lilián Zsabák” fedőnév Kilián Balázs előkészítős csoportját takarja. A licitre felajánlott összeget a gyermekek szülei adták össze, őket Gereben Lívia megsegítésén túl az a szándék is vezérelte, hogy kerüljön vissza Kilián Balázshoz a mez. A „művelet” persze az edző előtt titokban zajlott, a meglepetésre pedig a hétfő esti edzésük után került sor, amikor kis csapata és a szülők – mintegy névnapi ajándékként – átadták Balázsnak a mezt.

Az ötlet gazdáinak, és a megajándékozottnak ezúton is gratulálunk, és köszönjük a nemes cselekedetet!


« vissza


Kiemelt támogatók:

ISMERŐS ELLENFÉL KÖVETKEZIK

A Basket Landes elleni mérkőzés előtt Cierra Bravard-t kérdeztük

© Minden jog fenntartva