PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

VÁLTOZÁSOK A PEAC-PÉCS HAZAI MÉRKŐZÉSEIN

Változások a PEAC-PÉCS hazai mérkőzésein
Az új idényben több változással találkozhatnak a PEAC-PÉCS mérkőzéseire kilátogató szurkolók, melyek közül talán az a legszembetűnőbb, hogy mindenkinek – a szabad helyek függvényében - szeretnénk biztosítani, hogy a küzdőtéren elhelyezett párnázott páholyokból tekintse meg a pécsi női kosármeccseket.
Mindezért nem kell többet fizetni, mint a megszokott lelátói helyfoglalásért, érvényes bérlet, belépőjegy (belépő hiányában diákigazolvány vagy nyugdíjas igazolvány) felmutatásával le tud jönni ezekbe a páholyokba mindenki és közelebbről buzdíthatja a csapatot. Más élményt jelent innét egy-egy izgalmas női összecsapás.

A rendezők lezárják az északi tribünt (F, G, H, I szektor), ahol csak a média munkatársai dolgozhatnak, aki pedig továbbra is fentről nézné a meccset, a látogatottabb déli tribünről (A, B, C, D szektor) természetesen ezután is megteheti, és itt a büfében megvásárolt ételt és italt is lehet fogyasztani.

Ebben az évadban korábban népszerű, saját youtoube csatornánkon nem fogjuk élőben közvetíteni a mérkőzéseket, a PEAC-PÉCS-re is érvényes központi megállapodás alapján az élőképes on-line közvetítések az Antenna Hungária a MindiGo Sport internetes felületén ( https://sport.mindigo.hu/ ) lesznek elérhetők azok számára, akik nem a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban követik nyomon lányainkat és előfizetnek erre a szolgáltatásra.


« vissza


Kiemelt támogatók:

AZ NYER MAJD, AKI KEVESEBB HIBÁT VÉT

A Zalaegerszeg elleni mérkőzés előtt Katarína Tetemondová nyilatkozott

© Minden jog fenntartva