NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
V-sport

ÚJABB ERŐFELMÉRŐ: PÉNTEKTŐL SIÓ KUPA

Újabb erőfelmérő: péntektől Sió Kupa
Pénteken és vasárnap Szekszárdon, a jelentős hagyományokra büszke Sió Kupán vesz részt csapatunk, a pénteki játéknapon 16 órakor a SERCO Uni Győr ellen lép pályára az NKA Universitas Pécs.
A házigazda Szekszárd, a SERCO Uni Győr, a Vasas Akadémia és az NKA Universitas Pécs alkotta négyes adja az 54. Sió Kupa mezőnyét. Pénteken délután 16:00 órakor az alaposan beerősítő győriek lesznek Kiss Angelikáék ellenfelei. A hétvégi két összecsapás remekül illeszkedik a felkészülésünkbe, hiszen már csak két hét van a bajnoki rajtig. – Ezeken a mérkőzéseken az lesz számunkra a legfontosabb, hogy lássuk, hogy állunk, hol tartunk a felkészülésben. Vannak új játékosaink, akiket be kell építeni a csapatba, Payton Williamsnak például a pénteki lesz a második meccse nálunk. Pontosan öt hete kezdtük meg a munkát, hamarosan kezdődik a bajnokság, látni kell, hogy hol tartunk. A felkészülés során az eddigi meccseinken mindig nagy energiákat beleadva játszottunk, a végeredmény kevésbé volt fontos, nincs ez másképp ezúttal sem – nyilatkozta Jovan Gorec vezetőedző.
   
Ami csapatunkat illeti, csütörtökön este vált teljessé a keret, a terveknek megfelelően megérkezett Sydney Wallace, aki a szokásos orvosi vizsgálatokat követően kapcsolódhat be csapatunk munkájába.
   
A pénteki mérkőzést a csapatunkat a helyszínre elkísérni nem tudók a youtoube-on megtekinthetik, a tornára a napijegy 2000 Ft lesz. A két első napi győztes vasárnap 17:00 órakor a döntőt, a két első napi vesztes pedig a bronzmérkőzést vívja.
   
A SIÓ Kupa programja:
2023. szeptember 15. péntek
NKA Universitas Pécs – SERCO Uni Győr 16:00 óra
Atomerőmű KSC Szekszárd – Vasas Akadémia 19:00 óra
   
2023. szeptember 17. vasárnap
Bronzmérkőzés 14:30 óra
Döntő 17:00 óra

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva