NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

ÚJ TÁMOGATÓNK A SZERENCSEJÁTÉK ZRT.

Új támogatónk a Szerencsejáték Zrt.
Szponzori megállapodást kötött a PEAC-PÉCS a Szerencsejáték Zrt.-vel, így a cég az Európa Kupa mérkőzéseink kiemelt támogatójává vált.
A cég csapatunkon keresztül a tippmixPro online sportfogadói weboldalát kívánja népszerűsíteni, ami idén tavasszal indult el. A tippmixPro felirat csapatunk Európa Kupás mezének elején is látható, Nantes-ban már ezzel a felirattal a trikójukon léptek pályára Nagy-Bujdosóék.

Fotó: Nantes Rezé Basket
Fotó: Nantes Rezé Basket
Az oldalt kifejezetten a hazai sportfogadók igényeire szabták: kedvező oddsok, változatos sportesemények, élő és hagyományos fogadás, forintalapú pénzügyi tranzakciók - jutalék levonása nélkül -, biztonságos ki- és befizetés, közvetlenül elérhető, hazai ügyfélszolgálat várja a fogadókat.

A www.tippmixpro.hu oldalon több ezer eseményt tartalmazó kínálat között válogathatnak a játékos kedvűek, és egyidejűleg fogadhatnak a különböző sportágakra, bajnokságokra. Egyes mérkőzések alatt élő fogadás is működik, a meccs alatt folyamatosan lehet tippelni a mérkőzéssel kapcsolatos eseményekre. Az eredmények alakulása az oldalon elhelyezett eredménytábla segítségével követhető.

A pénzügyi tranzakciók (ki- és befizetések) forintban történnek, a fogadókat nem terheli semmilyen árfolyamváltozásból eredő kockázat és költség. Nem kerül levonásra jutalék vagy egyéb díj a tranzakciók után. A Szerencsejáték Zrt. neve garanciát jelent a biztonságos és felelős játékszervezésre, ezért a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy jogos nyereményüket a szabályoknak megfelelően megkapják.« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva