NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Ősz

ÚJ HELYSZÍNEN, DECEMBER 31-IG INGYENESEN LÁTOGATHATÓK A NŐI KOSÁRMECCSEK

Új helyszínen, december 31-ig ingyenesen látogathatók a női kosármeccsek
A hétfő délután megtartott szurkolói ankéton az NKA Universitas PEAC vezetése bejelentette, hogy a 2022/2023-as idényben a hazai mérkőzéseinek a helyszíne a Nemzeti Kosárlabda Akadémia Fűzy Ákos centerpályája lesz. Arról is bejelentést tett a klub, hogy 2022. december 31-ig a belépés ingyenes.
A szurkolói ankéton - amelyen szép számmal megjelentek az érdeklődő szurkolók, szimpatizánsok – részt vett Lukács Anikó a Nemzeti Kosárlabda Akadémia ügyvezetője, Sztojkovics Éva létesítményvezető, Kond Árpád, a Kosárlabda Akadémia Sport Kft. társ-ügyvezetője, Hartung Anita klubigazgató és Varga Zsolt az új biztonsági szolgálat, a B.M.F. Security képviselője.

A megjelentek kötetlen beszélgetés keretében tájékoztatást adtak a szurkolóknak a csapat háza táján bekövetkezett változásokról, fő témaként a mérkőzések helyszínét és a csapat szakmai összetételét illetően. Szó esett a speciális pályarendszabályokról, belépési feltételekről, a B közép elhelyezésének lehetőségeiről. Az NKA Universitas PEAC vezetése továbbra is elkötelezett, hogy mind több pécsi szurkolónak a lehető legjobb, legteljesebb sportélményt biztosítsa a kosárlabda mérkőzések kapcsán az új helyszínen is, ahová nagy szeretettel várják szeptember 28-ától a szurkolókat, szimpatizánsokat.

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Jó hangulatú mérkőzésen győzelem az első hazain, íme videós összefoglalónk a PINKK Pécsi 424 elleni mérkőzésről!

© Minden jog fenntartva