NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

SZIGETSZENTMIKLÓSRA UTAZUNK

Szigetszentmiklósra utazunk
Vasárnap 18:30 perckor Szigetszentmiklóson a BKG Prima Natura Szigetszentmiklós ellen lépünk pályára a TIPPMIX női NB I. A csoportos bajnokság 17. fordulójában. Ez lesz a negyedik meccsünk egymás ellen.
Egy szusszanásnyi pauza után belelendülünk újra: egy héten belül három mérkőzés vár Kiss Virágékra, legközelebb vasárnap a BKG Prima Natura Szigetszentmiklós otthonában lépnek pályára a mieink. A találkozó több szempontból is érdekes lehet, az mindenképpen egyfajta új motiváció is pécsi oldalról, hogy a Magyar Kupában is Gedei Tibor együttesével mérkőzik meg csapatunk márciusban.
   
A bajnoki tabella 9. helyén álló szigetszentmiklósiak eddig négyszer hagyták el győztesen a parkettet, tizenegyszer pedig veszítettek. Az előző szezontól szerepelnek az élvonalban, eddig összesen háromszor játszottak ellenük a mieink, és bizony mindhárom alkalommal alaposan megizzadtunk a győzelemért! Tavaly Szigetszentmiklóson idegbajos meccsen csupán hat ponttal, Pécsett szintén nyögvenyelősen, nyolc ponttal, az idei bajnokságban október közepén Pécsett pedig 11 ponttal sikerült nyerni a BKG ellen.
   
Csapatunk életében most roppant fontos szakasz következik, az edzéseken kemény munka zajlik, készülve a közeljövő komoly megmérettetéseire. A mérkőzés előtti nyilatkozatában csapatunk hátvédje, Wentzel Nóra kiemelte a napokban intenzívebbé váló, fárasztó edzésmunkát: - Örülök annak, hogy egész héten jó edzéseink voltak és fel tudtunk készülni erre a mérkőzésre. Nem lesz könnyű ellenük, jó játékosaik vannak és nem szabad őket lebecsülni – utalt a BKG idén masszív, jó bajnoki produkciójára. - Fontos, hogy az elejétől a végéig mi tudjunk dominálni, agresszívnek kell lenni és minél hamarabb eldönteni a mérkőzést. Remélem nem kell izgulni majd és bízom benne, hogy győzelemmel fogunk hazatérni – nyilatkozta Wentzel Nóri a vasárnapi, szigetszentmiklósi mérkőzés kapcsán.
   
Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen a vasárnapi bajnoki utáni három mérkőzés is csúcsformát követel csapatunktól, a francia Villeneuve d’Ascq LM ellen két mérkőzésen dől el az Európa Kupában a nyolc közé jutás. Egy nagyon erős bajnokság első helyére ugró gárdája vár Jovan Gorec tanítványaira jövő csütörtökön, majd 48 óra múlva az Euroligában parádézó DVTK ellen dobják fel a labdát az Akadémia csarnokában. - A BKG elleni mérkőzés után három nagyon fontos meccset játszunk, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé készülnénk a vasárnapi mérkőzésre, vagy kisebb koncentrációval lennénk – mondta honlapunknak Jovan Gorec, csapatunk vezetőedzője. - Remélem, hogy meg tudjuk tartani a győzelmi sorozatunkat, de tudom, hogy ez nem lesz könnyű, és meg kell dolgoznunk érte! – fűzte gondolatait a szerb tréner. A bajnokságban zsinórban öt győztes mérkőzésen van túl az NKA Unviversitas PEAC, az Európa Kupában pedig december 8-án volt az utolsó vesztes mérkőzésünk. Nagyon bízunk benne, hogy vasárnap este is a folytatódik a jó sorozat.

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VILLENEUVE D'ASCQ LM EURÓPA KUPA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Telt ház előtt, hatalmas hangulatban, óriási szívvel küzdöttek Kiss Virágék a francia élcsapat ellen, az Európa Kupa nyolc közé jutásért vívott párharcában. Videós összefoglalónk a Villeneuve d'Ascq elleni mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva