PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

SZERZŐDÉST ÚJÍTOTTUNK SAROK NIKIVEL

Szerződést újítottunk Sarok Nikivel
Újabb örömteli hírt oszthatunk meg a pécsi kosárlabda barátokkal: csapatkapitányunk, Sarok Nikolett a folytatás mellett döntött, és megújította szerződését klubunkkal.
A bajnokság számunkra néhány napja véget ért, azonban a jövőt illetően javában zajlik a munka csapatunknál és egy újabb fontos bejelentéssel szolgálhatunk szurkolóinknak, szimpatizánsainknak. Az egyik legfontosabb láncszemünk, Sarok Niki - aki 2018 nyarán igazolt a PEAC-PÉCS-hez -, ősztől a negyedik idényét kezdi meg nálunk. A pécsi születésű, pécsi nevelésű, azaz maximális pécsi kötődésekkel bíró Sarok Niki sportemberi értékeivel, rutinjával, mentalitásával nemcsak igazi példakép, de rengeteget tud segíteni a fiatal játékosoknak akár a pályán, és akár a pályán kívüli mindennapokban.
   
Amikor Niki a döntésének hátterét összefoglalta, a még friss élményekre, az elmúlt egy naptári év ad-hoc alakulására, a kialakult hiányérzetre, és a szakmaiságot felülíró koronavírus helyzetre is utalt. - Rengeteg mindent átértékeltem az elmúlt időszakban az élet minden területén – fogalmazott a még mindig csak 31 éves játékos. - A tavalyi szezon lezárásra került a play off előtt, idén pedig folytatódtak a problémák, a pandémia továbbra is megnehezítette a mindennapokat. Szurkolók nélkül, betegségekkel, folyamatos leállásokkal és sérülésekkel teli szezont tudhatunk magunk mögött, ami mindenkit megviselt. Az elmúlt időszakban foglalkoztatott a gondolalat, hogy befejezem a karrierem és gyermeket vállalunk a párommal. A szezon végére viszont egy hatalmas űrt éreztem a viszontagságos idők miatt, ami arra sarkalt, hogy folytassam a pályafutásomat és jövőre, újult erőkkel, remélhetőleg szurkolók előtt egy motivált, sikerre éhes csapattal vágjunk neki a következő évadnak – zárta gondolatait Sarok Niki.

Nikinek az előző évad alapszakaszának 20 találkozóján 26,4 perc alatt 7,8 pontos átlaga volt, 3,5 lepattanó, 1,7 szerzett labda fűződött a neve mellé, és az előző évekhez viszonyítva is arról árulkodnak a számai, hogy bőven van még helye a kosárlabda pályán. Örömünkre szolgál, hogy ezt a PEAC-PÉCS színeiben fogja újra és újra igazolni a jövő idényben.

« vissza


Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Hatodik felkészülési mérkőzésünket a PINKK Pécsi 424 ellen vívtuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A találkozó 82-69-es PEAC-PÉCS sikerrel zárult.

© Minden jog fenntartva