NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

SZÉP HELYTÁLLÁS A KORAC ELLEN

Szép helytállás a Korac ellen
A tét nélküli mérkőzésen a PEAC legfiatalabbjai nem vallottak szégyent a Radivoj Korac ellen, a 60-72-es vereséggel záruló találkozón Kiss Virág és Szamosi Amadea is 19 pontig jutott.
PEAC-PÉCS - Radivoj Korac 60-72 (12-13, 15-22, 14-18, 19-19)

PEAC-PÉCS: Czirják 1, Csutorás 2, Dusanic 4, Nagy-Bujdosó, Szamosi 19 cserék: Balla 5, Szűcs 1, Raus 6, Demeter 3, Kiss 19

Radivoj Korać: Beronja, Jovanovic 8/3, Ajanovic 20, Branjkovic 2, Kapor 9/3 cserék: Colic 15/12, Mandic 2, Stupar 6, Radic 10, Topuzovic, Djordjevic, Jankovic

Ahogy az várható volt, a vasárnapi győzelem főhősnői pihenőt kaptak a hétfő esti találkozón, és bár a kezdőben még szerepelt Lana Dusanic és Nagy-Bujdosó Nóra, pár perc játék után mind a ketten visszaöltözhettek civilbe; a mai estén a PEAC legfiatalabb játékosaié volt a pálya. Ők pedig éltek is a lehetőséggel, a bőven 18 év alatti átlagéletkorú csapat szépen tartotta magát a Korać ellen. Támadásban főleg a két ifjú center, Szamosi Amadea és Kiss Virág vitte hátán a PEAC-ot, ikertornyaink 19 pontig jutottak, és előbbi 10, utóbbi 11 lepattanót szedett le (a pécsiek ezzel 44-43-ra megnyerték a lepattanóharcot), Raus Vivien 5 gólpasszal vetette észre magát. A védekezésben néhol viszont maradtak lyukak és a szűk rotáció miatt sokat zónázó Pécs ellen a Korać 6 triplát szórt. A két csapat legközelebb az Adria Liga Final Fourjában találkozhat, ha a sorsolás is úgy akarja.

Képgaléria »

A PEAC-PÉCS következő mérkőzése csütörtökön, Komlón lesz a Bácsbasket Kft. ellen 19 óra 15 perctől, ahol eldől, melyik csapat jut be a Magyar Kupa döntőjébe.
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva