NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

PRESZTÍZSMECCS KOMLÓN

Presztízsmeccs Komlón
Az erőltetett menet következő állomása Komló csapatunk számára, 19 óra 15-től kulcsfontosságú bajnokin lép pályára a PEAC-PÉCS a PINKK-Pécsi424 otthonában.
Komlón újra együtt lesz egy mérkőzés erejéig a szétszakadt pécsi szurkolótábor az ott kifüggesztett „Pro Communitate” zászló alatt, a fekete-fehér szurkolók pedig kiélezett csatára számíthatnak a két hasonló játékerőt képviselő klub között. A mérkőzés épp ezért kulcsfontosságú lehet a bajnoki végelszámolásnál is. Zseljko Djokics együttesének egészen biztosan nem lesz könnyű dolga, hiszen egy szinte már egészségtelen menetelés közepén van csapatunk, kilenc napon belül ez lesz az ötödik lejátszandó mérkőzése, a fáradtság pedig már vasárnap,a szlovén bajnok elleni találkozón is erősen kiütközött a lányokon. A fokozott terhelés alatt egy sérüléshullám is elérte a PEAC-ot, Fűrész Dia részleges combizomszakadást szenvedett a Cegléd ellen, míg Hutlassa Fannira és Csutorás Fannira több mint egy hete nem számíthat vezetőedzőnk. A PINKK-nek ezzel szemben jól jöhetett, hogy a Győr jekatyerinburgi tornája miatt el kellett halasztaniuk a múlt heti összecsapást, így egy teljes hetük volt felkészülni a PEAC-ból. A mérkőzés pikantériája továbbá, hogy a PINKK Zseljko Djokics számos korábbi tanítványát sorai között tudhatja, Farkas Sándor pedig női vonalon épp a Pécs ellen nyerte utolsó bajnoki aranyát a Sopron edzőjeként. A kimerültség ellenére csapatunknak minden energiáját mozgósítania kell és a végsőkig harcolni a győzelemért.


« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva