NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Ősz

PÉLDAÉRTÉKŰ MEGÁLLAPODÁS KÖTTETETT

Példaértékű megállapodás köttetett
Példaértékű, többoldalú megállapodást kötött a PEAC-PÉCS, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány és a PVSK Női Utánpótlás szakosztálya.
Példaértékű, többoldalú megállapodást kötött a PEAC-PÉCS NB. I. „A” csoportjában szereplő női felnőtt kosárlabda csapata, illetve Pécs két legnagyobb utánpótlás nevelő műhelye, a "Rátgéber Kosárlabda Akadémia" Alapítvány és a PVSK Női Utánpótlás Szakosztálya.

A hosszútávú célokkal kötött szerződés lényege, hogy az utánpótlás szervezetek együtt biztosítják a PEAC-PÉCS csapatának utánpótlását, nevelési költségtérítés igénye nélkül átadva azokat a játékosokat, akikre a felnőtt csapat igényt tart, a PEAC-PÉCS csapata pedig hozzájárul, hogy az amatőr Női NB I. „B” csoportban, illetve korosztályos versenyeken minden játékos saját korosztályában versenyezhessen. Emellett természetesen mindkét utánpótlás szervezet fiataljai bérletet kapnak a felnőtt csapat mérkőzéseire.

A megállapodás célja egyrészről az, hogy a tehetséges fiatalok minél több játéklehetőséghez jussanak, másrészről pedig, hogy pécsi utánpótlásra alapított bázissal a pécsi női kosárlabda minél előbb visszakerüljön Európa élmezőnyébe.

A megállapodást Pécs Megyei Jogú Város részéről ellátta kézjegyével Csizi Péter alpolgármester úr is.

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Jó hangulatú mérkőzésen győzelem az első hazain, íme videós összefoglalónk a PINKK Pécsi 424 elleni mérkőzésről!

© Minden jog fenntartva