PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

PÉCSETT IS BEMUTATKOZUNK

Pécsett is bemutatkozunk
Szerdán 17 óra 30 perces kezdettel a Vasas Akadémia csapatát fogadjuk felkészülési mérkőzésen a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban.
Pécsett először mutatkozik be a 2021/2022-es idény PEAC-PÉCS-e, amely az előző bajnokság hatodik helyén záró Vasas Akadémia ellen lép pályára. A zömében saját utánpótlására építő pasarétiek is túl vannak már a bemutatkozáson, a Sopron Basket és a BKG Príma Akadémia csapataival játszottak felkészülési mérkőzéseket. A palánkok alatt idén is tengerentúli légiós segíti majd Milos Pavlovic együttesét, Briana Fraser helyére a török Mersin csapatától igazolt a fővásoriakhoz a 24 esztendős, 193 cm magas Caliya Robinson, és nagy erősítés számukra Pusztai Petra megszerzése Diósgyőrből.
   
Ami a csapatunkat illeti, túl vagyunk egy három napos tornán, a szekszárdi Sió Kupát a második helyen zártuk két győzelemmel és egy szűk vereséggel. Csapatkapitányunk, Sarok Niki az első napon bokasérülést szenvedett, amely szépen javul, köszönhetően egészségügyi stábunk kezelésének, de természetesen még nem léphet szerdán pályára.
   
A Vasas Akadémia elleni mérkőzés szerdán 17 óra 30 perckor kezdődik, és mivel az edzőmeccs a Sportcsarnok edzései közé ékelődik, a kapukat a nézőink számára csak 17 órai kezdettel nyitjuk. A belépés díjtalan, ám az érvényes járványügyi biztonsági intézkedések miatt kizárólag védettségi igazolvánnyal és a személyi igazolvány együttes bemutatásával lehet belépni a sportcsarnokba, amelyet a biztonsági szolgálat fog ellenőrizni. A 18 éven alatti védettségi igazolvánnyal nem rendelkező fiatalok védettségi kártyával rendelkező szülő felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

« vissza


Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Hatodik felkészülési mérkőzésünket a PINKK Pécsi 424 ellen vívtuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A találkozó 82-69-es PEAC-PÉCS sikerrel zárult.

© Minden jog fenntartva