PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

PÉCSI KOSARAS CSÜTÖRTÖK – KÉT BAJNOKIT EGY JEGGYEL

PÉCSI KOSARAS CSÜTÖRTÖK – két bajnokit egy jeggyel
Igazi hamisítatlan pécsi kosárlabdás estére várják a sportág barátait a pécsi első osztályú kosárcsapatok csütörtökön, amikor 16 órától női rangadón a PEAC-PÉCS a ZTE NKK-t fogadja, 18.30-tól pedig a PVSK-Veolia férfi csapata a Naturtex-SZTE-SZEDEÁK-kal csap össze.
A két klub összefogott egymással a rendezés terén, elsősorban a szurkolók lehető legjobb, legszínvonalasabb kiszolgálása érdekében, és a pécsi kosaras csütörtökre szeretettel várják a szurkolókat, akik november 8-án délután egy belépőjegy váltásával két izgalmasnak ígérkező kosárrangadót követhetnek végig.

A két pécsi fekete-fehér klub közül először 16 órától a lányok lépnek parkettre, számukra a válogatott szünet előtti legnagyobb téttel bíró rangadón azt a Zalaegerszeget fogadják, amely a hétvégén a Szekszárdot legyőzve a PEAC-PÉCS elé került a tabellán. Ha sikerül győzniük Meszlényi Róbert tanítványainak, előkelő helyről és nagyon szép reményekkel várhatják folytatást három hét múlva.

Az NBI/A csoportjának listavezetője, a PVSK-Veolia kiváló pozíciójának megerősítését érheti el 18.30 órától a Naturtex-SZTE-SZEDEÁK ellen a hetedik forduló nyitómeccsén. A szikrázóan küzdelmesnek és látványosnak ígérkező összecsapáson, a fiúk hatodik győzelmük megszerzéséért szállnak harcba. Hatalmas fegyvertény lenne, ha a hetedik forduló után is a PVSK-Veolia nevével kezdődne majd a bajnoki tabella.

A két pécsi klub vezetői, játékosai kérik a tisztelt szurkolókat, hogy lehetőség szerint mindkét találkozón személyes jelenlétükkel buzdítsák városunk kitűnő sportolóit. Ennek érdekében természetesen a másik csapat által kiadott éves bérleteket elfogadják mindkét meccsre, aki pedig belépőjegyet vásárol a délutáni rangadóra, az esti PVSK meccset is megnézheti ezzel a tikettel. A két mérkőzés közötti szünetben nem fogja a biztonsági szolgálat kiüríteni a lelátót, amely ezúttal a férfi mérkőzések rendjének megfelelően kerül berendezésre.

A rendezők csak arra kérik a délutáni, PEAC-PÉCS meccsre kilátogatókat, hogy a PVSK-Veolia meccsére eladott, helyre szóló bérletek tulajdonosai számára adják át a helyüket, és üljenek át egy még szabad helyre.A belépőjegyek árusítása a pécsi kosaras csütörtökön a 15.30-kor történő kapunyitásától folyamatos lesz.További információkat a mérkőzésekről megtalálhatnak a klubok honlapjain, a peacpecs.hu, pvsk-panthers.hu illetve a közösségi oldalaikon.
« vissza


Kiemelt támogatók:

FEL KELL NŐNÜNK A FELADATHOZ

A Cegléd elleni párharc első mérkőzése után Madaras Zoltánnal beszélgettünk

© Minden jog fenntartva