PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

PEAC-PÉCS SIKER KOZÁRMISLENYBEN

PEAC-PÉCS siker Kozármislenyben
80-53-ra győzött csapatunk a PINKK Pécsi 424 elleni felkészülési találkozón Kozármislenyben.
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424
53 : 80
PEAC-PÉCS
PEAC-PÉCS

Az első és az utolsó negyedben juttattuk jobban érvényre fölényünket a házigazda PINKK Pécsi 424 elleni első edzőmeccsünkön, ahol minden benevezett játékosunk pályára léphetett. Helyenként egészen szép megoldásokkal ragadtattuk tapsra a kilátogatókat, de érthetően még sok hiba is becsúszott a játékba. Folytatás szerdán 17:30 órakor a ZTE NKK ellen Pécsett.

PINKK Pécsi 424 – PEAC-PÉCS 53-80 (13-28, 13-15, 10-13, 17-24)
Pécsi pontdobók: Simon 23, Tenyér 11, Tetemondova 10, Barnai 10, Wentzel 9, Ruják 6, Gémes-Sarok 6, Pucz 3, Kovács 2, Varga 1, Radonjic -.

Meszlényi Róbert: Nagyon kemény három héten vagyunk túl, nem pihentünk rá a meccsre, a fáradtság látszik a játékosokon. Azt kértem a lányoktól, hogy ami bennünk van, azt adják ki magukból a meccsen. Ez ma este megtörtént, így azt mondhatom, hogy a célkitűzésünket teljesítettük. Voltak taktikai feladatok is mind támadásban, mind védekezésben, amiket hellyel-közzel meg is tudtunk oldani. Ebben a periódusban még nagyon hullámzó a játékunk, sokat is cseréltem, hogy mindenki megkapja a lehetőséget, és azt gondolom, hogy aki beállt, mindenki hozzátett a produkcióhoz.« vissza


Kiemelt támogatók:

FEL KELL NŐNÜNK A FELADATHOZ

A Cegléd elleni párharc első mérkőzése után Madaras Zoltánnal beszélgettünk

© Minden jog fenntartva