NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Ősz

ODA A VERETLENSÉG AZ ADRIA LIGÁBAN

Oda a veretlenség az Adria Ligában
Ahogy arra számítani lehetett, az erőltetett menetének során vereséggel zárta belgrádi fellépését a PEAC-PÉCS.
Radivoj Korać – PEAC-PÉCS 78-47 (14-17, 19-9, 27-10, 18-11)
Belgrád, 200 néző. V.: Adamovic M., Dejanovic J., Sobot M.
Radivoj Korać: Kapor 9, Brajkovic -, T. Jovanovic 11, J. Jovanovic 2, Colic 21/3. Csere: Djordjevic 2, Beronja 5/3, Topuzovic 7, Jankovic -, Mandic 3/3, Radic 18, Andjelkovic -.
PEAC-PÉCS: Czirják -, Barbour 7, Dusanic 4, Szamosi 15/3, Jaeschke 4. Csere: Czukor 5/3, Hutlassa 8/6, Horváth 2, Csutorás -, Raus -, Sánta 2.

Csütörtökön késő éjszakába nyúló összecsapást vívott a PEAC-Pécs a szerb fővárosban. Érdekesség, hogy érkezéskor és távozáskor is rendőri felvezetést kapott csapatunk autóbusza. Zeljko Djokic együttese egy negyedig bírta tartani a lépést ellenfelével, az első periódus után 3 ponttal vezetett is. Ám fokozatosan kijött a fáradtság a pécsieken, amit nem is lehet csodálni, ismerve Horváth Lilláék programját.

Vezetőedzőnk, amikor eldőlt a csata, sokat cserélt, lehetőséghez jutottak a legfiatalabbak is, hiszen gondolnunk kell arra, hogy vasárnap fontos bajnoki mérkőzés vár játékosainkra a ZTE NKK ellen. Csütörtök este a játék minden elemében a Radivoj Korać volt az uralkodó, a lepattanó harcot például 43-24-re nyerték Tina Jovanovicék, de nagy volt a különbség a gólpasszok terén is (17-7).

A PEAC-PÉCS legjobb dobója Szamosi Amadea lett, aki – akárcsak kedden, Komlón a PINKK ellen - ismét betalált a gyűrűbe a triplavonalon túlról.

Legközelebb vasárnap lép pályára csapatunk, a ZTE NKK látogat a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba, a mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Online statisztika »
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Jó hangulatú mérkőzésen győzelem az első hazain, íme videós összefoglalónk a PINKK Pécsi 424 elleni mérkőzésről!

© Minden jog fenntartva