NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
V-sport

NYILVÁNOS EDZÉSSEL KEZDŐDIK A FELKÉSZÜLÉS

Nyilvános edzéssel kezdődik a felkészülés
Augusztus 12-én kezdődik a PEAC-PÉCS felkészülése, a tervek szerint pedig két felkészülési tornán is részt vesz csapatunk.
Jövő hétfőn indul a PEAC-PÉCS alapozása az új évadra - fogalmazhatnánk, de a gárda vezető edzője, Zeljko Djokic úgy korrigál, hogy a most induló munka az előző szezon végére illesztett egyéni fejlesztő képzés folytatása lesz inkább többek számára. A post season-ként aposztrofált időszakot követi a pre season, nyilván megváltozott játékosállománnyal.

- Nagyon jó felkészülésre van szükségünk, mert az előttünk álló idényben a Közép-Európai Liga valamint a FIBA Európa kupa szereplésünk során nem lesz igazán lehetőségünk a szezon közbeni alaposabb edzésmunkára. Emiatt az alapozás során el kell végeznünk egy sor feladatot, örülök is neki, hogy a két szerb légiósunk már velünk fogja elkezdeni a munkát augusztus 12-én, és a két tengerentúli külföldink is bekapcsolódik a munkába augusztus végétől. Kellő időnk lesz összecsiszolni, felépíteni az új csapatot. Két tornára utazunk majd a felkészülési időszakban, szeptember 12-14 között Porecben megmérkőzünk majd két erős csapattal, az orosz Dinamóval, és az olasz Umana Reyer Venezia gárdájával. A folytatásban Zalaegerszegre, a nagy múltú és mindig remekül szervezett Göcsej Kupára megyünk, ahol a horvát Novi Zagreb, a házigazda ZTE NKK és a Celik Zenica lesz az ellenfelünk – mondta el honlapunknak Zeljko Djokic.

Az első edzést ahogy már említettük, augusztus 12-én tartja a csapat. Az edzés sajtónyilvános lesz, így mind a szurkolóinkat, mind a média képviselőit szeretettel várjuk rá. A kezdési időpont 18 óra 30 perc és az edzés első 15 percében lehetőség nyílik a sajtó képviselői részére pályán a játékosokkal, edzőkkel beszélgetni, valamint fényképeket, videókat készíteni. A szurkolóink most a lelátóról tekinthetik meg az edzést, de a későbbiekben lehetőséget fogunk teremteni a játékosokkal való közelebbi találkozásra is.
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva