PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

NIKOLA DUDÁSOVÁ MARAD PÉCSETT

Nikola Dudásová marad Pécsett
A PEAC-PÉCS csapatában folytatja a következő szezonban is pályafutását Nikola Dudásová, aki február közepén csatlakozott csapatunkhoz. A szlovák válogatott irányító-hátvédre rövid pihenő után nyáron EB szereplés vár.
A napokban eldőlt, hogy a 25 esztendős szlovák irányító-hátvéd marad Pécsett a 2021/2022-es idényben is, így Nikola Dudásová ősztől ismét a PEAC-PÉCS mezében pattogtat majd. Az idény közben szerződtetett sportolónknak nem volt egyszerű helyzete a Covid miatt, hiszen az alapszakaszunk során mindössze két mérkőzésen tudott pályára lépni. Sajnos a Magyar Kupa találkozóit is nélküle kellett megvívnunk, majd március végén tért vissza a csapathoz. Az Aluinvent DVTK elleni negyeddöntő egyetlen összecsapásán 20/12 ponttal és jó játékkal jelentkezett. A rájátszás során 12,2-es pontátlagot elérő Nikola Dudásová nehéz, de ugyanakkor hasznos időszakot tud maga mögött: - Egyértelműen ez volt az egyik legnehezebb szezon számomra, ugyanakkor most szereztem a legtöbb tapasztalatot is, és úgy érzem, hogy sokat léptem előre - értékelte saját elmúlt évét Nikola Dudasova. Tehát ebből a szempontból határozottan pozitívan értékelem a múlt idényt. Mivel szinte az egész szezont a lengyelországi Wroclawban játszottam, és az a szezon valószínűleg hamarosan véget ért volna számomra, úgy döntöttem, hogy elfogadom a nagyon jó pécsi ajánlatot, és élek ezzel a lehetőséggel. Már az első napoktól kezdve, amikor Pécsre jöttem, nagyszerű benyomásokat szereztem. Az emberek a klub körül és a csapattársaim is nagyon kedvesek voltak, és azonnal elfogadtak. Lenyűgöztek a körülmények és az, hogy a klub mennyire professzionálisan kezel mindent – vélekedett a 10-es mezben szereplő játékos.

- Nagyon boldog vagyok, hogy megállapodtunk a szerződéshosszabbításról. Mint már említettem, a körülményekkel és a hozzáállással is nagyon elégedett voltam. Az is előny számomra, hogy valamennyire már ismerem a környezetet és az edzők filozófiáját. Olyan játékos vagyok, aki magas elvárásokat támaszt magával szemben. Vezér akarok lenni a pályán és azon kívül is, folyamatosan fejlődni szeretnék, és természetesen segíteni a csapatnak és a klubnak, hogy elérjük azokat a célokat, amelyeket a szezon előtt közösen kitűzünk – nyilatkozta Nikola a szerződéshosszabbítással kapcsolatban.

Hamarosan megkezdi a felkészülést az Európa-bajnokságra a szlovák válogatott, amelynek Nikola Dudásová is tagja: - A szezon után az volt a legfontosabb, hogy pihenjek és utána visszanyerjem az erőmet. Néhány napot teljesen kikapcsoltam, majd folytattam az egyéni edzéseket, május 10-től pedig megkezdjük a közös felkészülést a válogatottal az Európa Bajnokságra.

« vissza


Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - VASAS AKADÉMIA (HARMADIK) MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A szezon végére alaposan megfogyatkozott csapatunk nem bírt a harmadik mérkőzésen sem a Vasas Akadémiával, így a párharcot 2-1-re a pasarétiek nyerték.

© Minden jog fenntartva