NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

NEHEZEN LENDÜLTÜNK JÁTÉKBA

Nehezen lendültünk játékba
Az első tíz percet leszámítva remekül tartotta magát a fiataljaival kiálló PEAC-PÉCS Versecen.
HEMOFARM VRSAC – PEAC-PÉCS 60-44 (22-7, 11-12, 13-13, 14-12)
Vrsac, 100 néző.

Hemofarm Vrsac: Petkovic 6, Mrsic 7/3, Milosev 14/6, Jankovic 11/3, Marjanovic 16. Csere: Radic 5/3, Corda -, Kerkez 1.
PEAC-PÉCS: Czirják 2, Raus 5, Dusanic 10, Kiss 2, Szamosi 19. Csere: Szűcs -, Balla 6/3.

Nehezen indult a soros Adria Liga mérkőzés a PEAC-PÉCS játékosai számára, akik egy hosszú utazás után érkeztek meg a szerb-román határnál fekvő Versec városába. Hamar elhúzott az ellenfél, pécsi oldalon jobbára csak Szamosi talált a gyűrűbe. Az első tíz perc után azonban szép fokozatosan megtalálták a játék ritmusát Dusanicék is, így a második negyedet sikerült egy ponttal megnyerni, összesítésben azonban a nagyszünetre már 14 pontos különbség alakult ki.

Ellenfelünk jócskán fölényben volt a palánkok alatt, ez a lepattanó arányon is meglátszik. Fiataljainkat azonban mindenképpen dicséret illeti, hiszen a Hemofarm kezdőemberei közül többen is jóval harminc perc feletti játékidőt töltöttek a pályán, azaz nemes küzdelemre késztette a tartalékos PEAC az ellenfelét. Mindemellett azt se feledjük, hogy csapatunk kulcsembereinek ezáltal jutott lehetőség a pihenésre, mert jelen pillanatban a hétvégi, újvidéki Final Four a legfontosabb a PEAC-PÉCS számára. Előtte azonban még pénteken pályára kell lépni Pécsett a Kassa ellen, ahol minden bizonnyal a maihoz hasonlóan jelentős szerep vár a fiataljainkra.

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva