NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

NAGYOT CSÚSZTUNK RÓZSAHEGYEN

Nagyot csúsztunk Rózsahegyen
Egy negyeden át tudta tartani magát Rózsahegyen a PEAC-PÉCS, ám fáradt csapatunkat fokozatosan őrölte fel a frissebben mozgó szlovák együttes, így a vége 27 pontos vereség lett.
MBK RUZOMBEROK–PEAC-PÉCS 78–51 (19–18, 16–10, 22–13, 21–10)

Rózsahegy, 600 néző. V: Tomasovic, Dusek, Hicisin (szlovákok)
Ruzomberok: Tetemondová 21/9, Cernaková 10/6, Mincíková, Kmetová 6, Parker 13. Csere: Brezániová 1, Vandersloot 2, Baburová 7/3, Andersson 4, Lukacovicová 8, Holmes 6.
PEAC-PÉCS: Fűrész -, Horváth 8, Barbour 13, Nagy-Bujdosó 11, Jeaschke 6. Csere: Balla -, Czirják 3/3, Dusanics 10/6 Szamosi -.

Egy fárasztó sorozat közepette szólította a sorsolás a remek sítereppel rendelkező Rózsahegyre csapatunkat, amely szombaton hajnali hat órakor szállt buszra, hogy egy olyan mérkőzésen lépjen pályára, amely papírforma szerint nem sok jóval kecsegtetett pécsi szemszögből. Ennek ellenére szoros első negyedet sikerült produkálni az MBK otthonában, sőt, a második játékrész első kosarát PEAC jegyezhette fel, így egy pillanatra a vezetést is sikerült átvenni a mérkőzés közben (19-21). Innentől azonban kiütközött a két csapat közötti különbség mind tudásban, mind frissességben, és szép fokozatosan elhúzott Stefan Svitek együttese. A nagyszünetre még csak hét pont volt a PEAC-PÉCS hátránya (35-28), a harmadik játékrész végére 16 (57-41), a legvégére viszont 27 pont lett közte.

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva