NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

NAGY-BUJDOSÓ NÓRA HAMAROSAN PÁLYÁRA LÉPHET

Nagy-Bujdosó Nóra hamarosan pályára léphet
Az MKOSZ Fellebbviteli Bizottsága szerda este tárgyalta a győri fellebbezés ügyét és döntésében fenntartotta a Versenybizottság korábbi határozatát, miszerint Nagy-Bujdosó Nóra a Pécs játékosa!
Nóra várhatóan nem tud pályára lépni a csütörtöki Adria Liga meccsen, illetve tisztázásra vár, hogy az Adria Ligában elvileg február 1-el lejáró regisztrálási határidő szempontjából a mostani határozat időpontja, vagy az eredeti átigazolás időpontja lesz-e érvényes. Viszont a február 10-én megrendezésre kerülő Piešťany - PEAC-PÉCS mérkőzésen minden bizonnyal játszani fog már.

Részletek a Fellebbviteli Bizottság HATÁROZATÁBÓL

A MKOSZ Versenybizottsága a 30/2012/2013/VB számú, és végrehajtható határozatával megállapította, hogy „ A Versenybizottság Nagy-Bujdosó Nóra sportolót átigazolja a Kosárlabda Akadémia Sport Kft. átvevő sportszervezethez.”

A határozat ellen a Lővér Sport Kft. fellebbezéssel fordult a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Fellebbviteli Bizottságához.

...

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Elnöksége által felkért Fellebbviteli Bizottság az MKOSZ Versenybizottságának 30/2012/2013/VB számú határozatát hatályában fenntartja. Az eljárás során felmerült költségeket a fellebbező fél viseli.« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva