NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Ősz

MEGINT AZ ÖTÖDIK HELYÉRT A VASAS ELLEN

Megint az ötödik helyért a Vasas ellen
A play off utolsó előtti szakaszában csütörtökön 16 óra 30 perctől a Vasas Akadémia ellen lépünk pályára a rájátszásban, az 5-8. helyért.
Néhány nappal ezelőtt drámai végjátékban csúszott ki a kezünk közül az Aluinvent DVTK elleni győzelem lehetősége, a lefújás után érthetően szomorúság töltötte el a lelkeket. Visszatekintve azonban már elkeseredésre semmi okunk, hiszen amennyi probléma, akadály nehezítette a folyamatos és magas szintű munkát a szezon folyamán, nagyon kevés hiányzott akár ahhoz, hogy az alapszakasz végén még egy pozícióval előrébb legyünk vagy, ha éppen, ha nem szól ismét közbe a koronavírus, akkor most talán a honi elitcsapatok ellen éremért játszanánk.
   
A lelkesedés, a szenvedély és a tűz azonban nem veszhet el, nagyon fontos szakasz előtt állunk ismét, az előrelépés lehetősége előttünk áll. Nem is olyan régen, bő három hete, hogy Pasaréten megmérkőztünk a Vasas Akadémia csapatával. Akkor az 58-42 arányú győzelmünkkel megteremtettük magunk számára a lehetőséget, hogy az ötödik helyen zárhassuk az alapszakaszt. Most megint az ötödik hely megszerzése a tét, hiszen a párharc győztese az ötödik helyért játszhat a következő körben a Ludovika-FCSM Csata – TFSE-MTK párosítás továbbjutója ellen.
   
A piros-kékek ellen 21 meccset játszott a PEAC-PÉCS gárdája, amelyből eddig 19 ízben nyertünk, és mindössze kétszer született Vasas siker. Érdekesség a két csapat párviadalából, hogy a 2016/2017-es idény play-offjában ugyanígy az 5-8 helyért találkozott ez a két klub, akkor 13 ponttal nyertünk itthon, 7 egységgel a Pasaréten, így mi mentünk tovább.
   
Ami a jelent illeti, nagyon közeledik a szezon zárása, a végére sajnos lassan tényleg elfogyunk, szinte naponta kell újabb sérüléseket kezelnie szakembereinknek. A feladat lányaink előtt azonban adott, két győzelem a Vasas Akadémia ellen és megnyílik az út az Európa Kupa szereplést jelentő helyezések felé.« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Jó hangulatú mérkőzésen győzelem az első hazain, íme videós összefoglalónk a PINKK Pécsi 424 elleni mérkőzésről!

© Minden jog fenntartva