NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
V-sport

MECSEKI FUTÁS IS AZ ÉTLAPON

Mecseki futás is az étlapon
Hétfőn délután 17 órakor 13 játékossal megkezdte a felkészülést a PEAC-PÉCS csapata az előtte álló, 2018/2019-es idényre. Sok-sok új arc van, nemcsak a csapatban, hanem a stábban is.
A Lauber Dezső Sportcsarnok szépen felújított játékterén 13 játékossal a fedélzeten elkezdte a munkát Meszlényi Róbert vezetőedző a PEAC-PÉCS élén, a kora délutáni orvosi vizsgálatot követően. Itt volt a két PINKK-ből érkezett játékos, Gémes-Sarok Nikolett és Ruják Nóra – Nóri a hétvégét Bukarestben töltötte a 3x3-as válogatottal, hétfőn délelőtt szállt vele le a repülő Budapesten. Még a vasárnapi napon megérkezett városunkba, új állomáshelyére Simon Zsófia, Katarina Tetemondová és Barnai Judit. Tenyér Zsófia továbbra is csapatunkat erősíti, de a felnőtt csapattal dolgozik Kovács Kitti, Jelena Radonjic, Pucz Eszter és Nagy Gabriella, rajtuk kívül a junior csapatból csatlakozott be az edzésre Szücs Luca, Hegedüs Rebeka és Varga Eszter.

Igazoltan van távol Julie Vanloo és Sarah Imovbioh, ők a szeptemberi világbajnokság után jönnek Pécsre, illetve pihenőt kapott Wentzel Nóri, aki az U17 és U18-as válogatottal szerepelt a nyár folyamán és ért el kimagasló eredményeket, világbajnoki negyedik helyezést és Eb bronzérmet.

Meszlényi Róbert munkáját Ábrahám Márta segíti majd, aki Győrből érkezett, ő egyelőre azonban az U16-os válogatottal készül a korosztályos Európa-bajnokságra, így később csatlakozik. Jágity Csaba erőnléti edző már tavaly is a PEAC-PÉCS kötelékébe tartozott, a szakmai stábhoz csatlakozik Perlaki Móni, aki elsősorban rehabilitációs és prevenciós feladatokat fog ellátni.

A rövid bemutatkozás és eligazítás után a labdáé lett a főszerep a rendkívül meleg csarnokban, a másfél óra végére azért láthatóan mindenki elfáradt. Edzőink a következőkben nemcsak a sportcsarnokban, hanem a szabadtéren is vezényelnek edzéseket, a felkészülési programban szerepel futás a Mecseken, illetve úszás is.
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva