NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

MÁRCIUS ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN ADRIA LIGA FINAL FOUR ÚJVIDÉKEN

Március első hétvégéjén Adria Liga Final Four Újvidéken
Egy forduló még vár a PEAC-PÉCS-re az Adria Ligában, a legtávolabbi ellenfelükhöz, a Hemofarm Vrsac-hoz kell látogatnia Horváth Lilláéknak, de az már bizonyos, hogy március első hétvégéjén, másodikán és harmadikán Újvidéken, a Liga Final Fourjában játszanak.
Az újvidéki torna végleges sorsolása csak az utolsó fordulót követően kristályosodik majd ki, annyit azonban előzetesen tudni lehet, hogy a Final Four-t a ZKK Vojvodina rendezi az ottani regionális szövetséggel közösen. Ezen a hétvégén zajlik majd az Adria Liga kadett korosztályának Final Fourja is, így a fiatalok játszák mindkét napon az előmérkőzéseket a felnőtt női gárdák összecsapásai előtt.

Mindkét nap 17,00 órakor kezdődik az első, 19,30-kor a második mérkőzés, ahol a végső alapszakasz-sorrend alapján a második a harmadikkal, illetve az első a negyedikkel csap össze a másnapi döntőért. Most először le fogják játszani a harmadik helyről döntő összecsapást is a két első napi vesztes csapat között, 17,00 órától, a fináléra pedig vasárnap 19,30 órától fog sor kerülni.

Aki elkíséri a pécsi csapatot a szerbiai városba, igazi kosárhétvégét tud végig élvezni, mert már délután két utánpótlás meccs is lesz a Liga legerősebb négy fiatal együttese között.

Annak a legnagyobb a valószínűsége, hogy a PEAC-PÉCS a második vagy harmadik helyen zárja az alapszakaszt, és a Radivoj Korac gárdájával mérkőzik az első napon. Ahogy kialakul a pontos program, azt honlapunkon közölni fogjuk.


« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva