NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

MÁRCIUS 28-ÁN INDUL A NEGYEDDÖNTŐ

Március 28-án indul a negyeddöntő
Egy forduló ugyan még hátravan a TIPPMIX Női NB. I. alapszakaszából, viszont az már biztos, hogy rendkívül hamar és rendkívül gyors ütemben kezdődik meg a rájátszás. A negyeddöntőben az Atomerőmű KSC Szekszárd lesz a mieink ellenfele, a két győzelemig tartó párharc március 28-án, kedden kezdődik.
Jelenleg csapatunk a tabella negyedik helyén áll 15 győzelemmel és 6 vereséggel, a szekszárdiak pedig az ötödik helyet foglalják el 14 győzelemmel és 7 vereséggel.
   
Az alapszakasz március 25-i utolsó fordulójára maradt – egyebek mellett – annak a kérdésnek az eldöntése, hogy az NKA Universitas PEAC és az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatai közül melyik végez a negyedik helyen, kié lesz a pályaelőny a rájátszás első körében. Holtverseny esetén (amennyiben ugyanaz a győzelem-vereség mutató mindkét csapatnál) a tolnaiaké lesz a kedvezőbb pozíció. Együttesünk két esetben tudja megelőzni szekszárdi riválisát: az utolsó fordulóban legyőzi a Sopron Basketet, vagy hazai pályán vereséget szenved az Atomerőmű KSC Szekszárd a második helyre hajtó SERCO Uni Győrtől.
   
Ami viszont a továbbiakat illeti, biztos, hogy már március 28-án kedden kezdődik a rájátszás a negyeddöntőkkel, majd péntek és vasárnap a következő játéknapok a két győzelemig tartó párharcban.
   
Negyeddöntő
1. mérkőzés
Időpont: 2023. március 28. (kedd)
   
2. mérkőzés
Időpont: 2023. március 31. (péntek)
   
3. mérkőzés (amennyiben szükséges)
Időpont: 2023. április 3. (hétfő)

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - SERCO UNI GYŐR MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A szombat esti mérkőzés nem egészen úgy sikerült ahogyan arra számítottunk, videós összefoglalónkban visszatekintünk a SERCO UNI Győr elleni rangadó mozzanataira.

© Minden jog fenntartva