PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

LEZÁRHATJUK AZ IDÉNYT

Lezárhatjuk az idényt
Vasárnap 18 órától a 1-0-s előnyünkből a Városmajorban lépünk pályára a TFSE-MTK ellen, a hetedik helyért zajló párharc második mérkőzésén.
Csütörtökön egy, az utolsó pillanatokban dobott Nikola Dudásová találattal tudunk győzni 65-63-ra egy fordulatos, izgalmas mérkőzésen. Azért is rendkívül fontos volt ez a siker, mert ha ma sikerül nyerni, akkor ez lehet az idény utolsó meccse, lezárul a csata, a hetedik helyen fejezzük be a bajnokságot.


Tudja nyilván mindenki a csapatunkból, hogy ehhez azonban jóval többre lesz szükség a pályán annál, mint amit csütörtökön mutatott a csapatunk, mert a TFSE-MTK kiszámíthatatlan, nemes és erős ellenfél. A kieső játékosaikat jól tudták pótolni (már nem először az évadban), így végig meccsben tudtak maradni az első találkozón. Chanise Jenkins és Nevena Markovic hiányában is remekül helyt álltak Magyar Bianka tanítványai úgy, hogy vezetőedzőjük csak a lelátóról nézhette a találkozót.


Ami miatt viszont dicséret illeti Wentzel Nóriékat, az a harcosság, az akarat, hogy a döcögős játék ellenére is sikerült a végére megfordítani a meccset mindamellett, hogy nehéz időszakot élünk és lelkileg is mélyre került a társaság.


Már csak ezért is jó lenne vasárnap lezárni ezt a párharcot, magunk mögött hagyva az idei szezont, hogy utána a jövőre koncentrálhassunk.

« vissza


Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - VASAS AKADÉMIA (HARMADIK) MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A szezon végére alaposan megfogyatkozott csapatunk nem bírt a harmadik mérkőzésen sem a Vasas Akadémiával, így a párharcot 2-1-re a pasarétiek nyerték.

© Minden jog fenntartva