NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
V-sport

KISS VIRÁGGAL A SORAIBAN REMEKEL AZ U16-OS VÁLOGATOTT

Kiss Virággal a soraiban remekel az U16-os válogatott
Remekül sikerült az alapszakasza a magyar U16-os válogatottnak az A divíziós utánpótlás EB-n Bulgáriában. A csapat egyik legjobbja a PEAC-PÉCS fiatal tehetsége, Kiss Virág, akinek eddig 11 pontos átlaga van.
Kiss Virággal a soraiban Bulgáriában szerepel a korosztályos, U16-os Euróba Bajnokságon a magyar válogatott. Az első körön már túl vannak a csapatok, a D jelű négyest 2 győzelemmel és 1 vereséggel megnyerte a magyar válogatott. A következőkben Belgium, Hollandia és Olaszország csapatai várnak a magyar fiatalokra.

Az eddigi találkozókon a PEAC-os Kiss Virág remek teljesítményt nyújtott, a szlovákok elleni nyitótalálkozón mindössze 15 játékperc alatt 19 ponttal és 9 lepattanóval vette ki részét a 73-41-es győzelemből. A szlovákok után következtek a csehek, a győzelem nem jött össze, 57-49-re nyert ellenfelünk, Kiss Virág 27 perc alatt 10 pontig jutott. A szlovákokhoz hasonlóan jól helybenhagyta a magyar gárda a kiváló kosárlabda kultúrával rendelkező francia válogatottat is, 56-36-ra maradtak alul a gallok. Kiss Virág 24 perc alatt 4 pontot és 8 lepattanót gyűjtött.

Folytatás hétfőn Belgium csapata ellen 20 óra 30 perctől.


Az U16-os Európa Bajnokság honlapja ide kattintva elérhető.

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva