PEAC-Pécs Menü
Több, mint szerencse - TIPPMIX

KEZDETNEK NEM VOLT ROSSZ

Kezdetnek nem volt rossz
Mindössze három ponttal, 70-67 arányban kapott ki első mérkőzésén, Szekszárdon csapatunk.
KSC Szekszárd
KSC Szekszárd
70 : 67
PEAC-PÉCS
PEAC-PÉCS

Szép számmal látogattak ki a helyiek a szekszárdi sportcsarnokba, amely igazi forró katlan volt ezúttal, köszönhetően a nyári hőségnek. Amerikai centerünk, Cierra Bravard és csapatkapitányunk, Gémes-Sarok Nikolett sérülés miatt csak a kispadról szurkolhatott társainak. Nehezen lendültünk bele a játékba, az első kosarunkra néhány percig várni kellett, Szabó Fanni volt az, aki egy hárompontossal 8-0- után megkezdte a pécsi pontgyártást. Fokozatosan zárkóztunk, a második negyedben pedig vezettünk is. A fordulás után beállt a tíz pontos különbség a hazaiak javára, de az utolsó játékrész jól sikerült számunkra, ha Udodenko triplája nem a mérkőzés végét jelző dudaszó után hagyja el a kezét, akkor akár „döntetlen” is lehetett volna a vége. Ennek ellenére nem lehetünk elégedetlenek, tipikus első mérkőzés, de kezdetnek nem volt rossz.
   
Legközelebb szeptember 4-én Zalaegerszegen lépünk pályára, majd a zalaiak viszonozzák a látogatást, Pécsett jövő szombaton 19 órától mérkőzünk meg velük. A svéd csapat lemondta magyarországi utazását és hogy ne maradjunk meccs nélkül a hétvégére, a ZTE NKK-t hívtuk vissza Pécsre.   

Atomerőmű KSC Szekszárd – PEAC-PÉCS 70-67 (22-18, 21-17, 14-12, 13-20)
Szekszárd: Studer Á. 11/3, Dojkic 7, Vincze 3/3, Kiss 6, Ruzickova 14. Csere: Studer Zs. -, Bálint 13/3, Marshall 13, Andi 3/3, Horváth D. -. Edző: Zeljko Djokic
PEAC-PÉCS: Conwright 11/3, Szabó 14/12, Wentzel 7/3, Udodenko 12/3, Hegedűs 7. Csere: Kaposi 3, Ruják 4, Horobets 9/6, Sánta -, Varga -. Edző: Meszlényi Róbert
   
Meszlényi Róbert: Az első mérkőzésünk volt a mai, nem lehetünk elégedetlenek. Nyolc új játékosunk van a tavalyi évhez képest, össze kell, hogy szokjanak, ráadásul volt két hiányzónk is, akik nem tudtak ma pályára lépni. Ma este küzdöttünk, volt sok jó dolog a játékunkban és természetesen sok hiba hiba is, viszont azt érzem ez a csapat alázatosabb, mint a tavalyi volt. Nincs nagy „sztárunk”, homogénebb az eloszlás és mindenki teszi a dolgát és talán ebből kialakulhat egy jobb csapatteljesítmény mint tavaly.

« vissza


Kiemelt támogatók:

ISMERŐS ELLENFÉL KÖVETKEZIK

A Basket Landes elleni mérkőzés előtt Cierra Bravard-t kérdeztük

© Minden jog fenntartva