NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

KEMÉNY HÉT ELÉ NÉZ A PEAC-PÉCS

Kemény hét elé néz a PEAC-PÉCS
Nem kevesebb, mint négy mérkőzés vár a héten a PEAC-PÉCS-re. A kassaiak EuroLiga Final 8-ba jutásával a szlovák gárda ragaszkodik a sorsolás szerinti időponthoz, így csapatunk az újvidéki Final Four előtti napon fogadja a Kassát.
Meccs meccs hátán – ez nem újdonság a PEAC-PÉCS játékosai és szakvezetői számára. A héten először február 27-én, szerdán lép pályára együttesünk, az Adria Ligában a Vrsac együtteséhez látogatnak Horváth Lilláék. Ennek a találkozónak különösebb tétje nincs, a Final Four részvételét már korábban biztosította a PEAC-PÉCS.


Eldőlt az is, hogy pénteken hazai pályán mérkőzik meg a PEAC-PÉCS a magyar-szlovák középszakaszban a kassai csapattal, amely az EuroLiga legjobb nyolc együttese közé jutott, a spanyol Perfumerias Avenida Salamanca kétszeri legyőzésével. Ezzel viszont lehetetlenné vált, hogy az általunk kínált későbbi időpontban kerüljön sor a PEAC-PÉCS – Good Angels Kosice találkozóra. Szlovák ellenfelünk ragaszkodik az eredeti időponthoz, azaz most hétvégén sort kell keríteni az összecsapásra, függetlenül attól, hogy hétvégén az Adria Liga Final Fourban szerepel Zeljko Djokic együttese. Március 1-jén pénteken, 19 órai kezdettel veszi kezdetét a Kassa elleni mérkőzés a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban. Tekintve a Good Angels és a PEAC játékereje között meglévő különbséget, nem a PEAC esélyeiről szól a mérkőzés, de mégis érdemes lesz megtekinteni, hiszen több ismerős is pattogtat a szlovák oldalon, Allie Quigley és Krivacevic Tijana is játszott már pécsi csapatban.


Mint már említettük, március 2-3-án szombaton és vasárnap Újvidéken szerepel a pécsi gárda az Adria Liga négyes döntőjében, a ZKK Vojvodina, a Partizan Beograd, a Radivoj Korac és a PEAC-PÉCS részvételével. Szombaton az elődöntőkre, vasárnap a döntőre és a bronzmérkőzésre kerül sor a szerbiai városban.

Nincs könnyű helyzetben a csapat szakvezetése, amikor a mérkőzések között kell majd súlyozniuk, fontossági sorrendet felállítaniuk. Egyes mérkőzéseken valószínűleg jóval több szerephez juthatnak a fiatalok, hogy csapatunk húzóemberei pihentebben játszhassanak a fontosabb találkozókon.
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva