NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
TIPPMIX PRO

JÖHET A HATODIK PÉCSI IDÉNY – WENTZEL NÓRA HOSSZABBÍTOTT A PEAC-PÉCS-NÉL

Jöhet a hatodik pécsi idény – Wentzel Nóra hosszabbított a PEAC-PÉCS-nél
Újabb örömteli szerződés hosszabbításról számolhatunk be, Wentzel Nóra a PEAC-PÉCS játékosa marad jövőre.
A napokban került aláírásra az a szerződés, amely szerint a Rátgéber Kosárlabda Akadémia neveltje, Wentzel Nóra újabb egy évre elkötelezte magát klubunkhoz. Korosztályának egyik legjobbja és a felnőtt mezőnyben is a fiatal, U20-as játékosok közül ő volt a legeredményesebb az alapszakasz során 11,6-os pontátlagával. Nórinak októberi kézsérülése miatt néhány hetet ki kellett hagynia, ám ezzel együtt is a PEAC-PÉCS második legeredményesebb játékosa, Kiss Virág mögött. A lehetőséget és a bizalmat maximálisan megkapta edzőitől, átlagosan Nóri töltötte a legtöbb időt a pályán az alapszakaszban, mérkőzésenként 32 percet. A Magyar Kupa nyolcas döntőjében Wentzel Nórának szintén remek mutatói voltak (33,7 perc, 14,3 pont, 5,7 lepattanó, 3,3 gólpassz). A sport mellett a tanulás is fontos a Rátgéber Kosárlabda Akadémiáról kikerülő sportolóknak, Wentzel Nóri a Pécsi Tudományegyetem hallgatója sport és rekreációszervezés szakon.
   
- Nagyon örülök, hogy a hatodik szezonomat is Pécsen tölthetem. Úgy érzem, hogy a fejlődésem szempontjából a lehető legjobb helyen vagyok. Nagyon nehéz és küzdelmes szezonon leszünk túl, ami összekovácsolta a csapatot. Remélem, hogy a következő bajnoki évben még jobb teljesítményt tudunk nyújtani és nagyon szeretném, ha nézők előtt tudnánk játszani – nyilatkozta Wentzel Nóra annak kapcsán, hogy továbbra is Pécsett folytatja a pályafutását.

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - SERCO UNI GYŐR MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A szombat esti mérkőzés nem egészen úgy sikerült ahogyan arra számítottunk, videós összefoglalónkban visszatekintünk a SERCO UNI Győr elleni rangadó mozzanataira.

© Minden jog fenntartva