NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix Pro - V-SPORT

JÓ HANGULATÚ TALÁLKOZÓ A PINCÉBEN

Jó hangulatú találkozó a pincében
Szerdán este nagyjából negyvenen gyűltünk össze a Pécsi Püspöki Pincében, játékosok, edző, menedzsment és szurkolók.


A hétköznap esti időponthoz képest szép számú drukker jelent meg a PEAC-PÉCS második szurkolói ankétján, melynek külön apropóját a közelgő hazai, bajnoki rangadók, valamint a sikeres Adria-liga szereplés adta.

Elsőként Mészáros Zalán a csapat ügyvezetője beszélt a klub kialakulásáról. Őt követte Zseljko Djokics vezetőedző, aki kiemelte, hogy elégedettek a felkészülési körülményekkel, mert bár követ el még apróbb hibákat a frissen alakult csapat menedzsmentje, de alapvetően rendezett és nyugodt körülmények között tudnak a szakmával foglalkozni. A jövőről szólva elmondta, hogy szerinte a következő szezonban is még az Adria-ligában lenne célszerű indulni, még akkor is, ha Európa Kupa szereplést harcol ki a klub, mivel mind az Adria-ligában, mind az Európa Kupában van számos jó csapat, viszont EK szereplés esetén jóval messzebb és többet kellene utazni. Szó esett még a nézők csarnokba csalogatásáról, ötletek hangzottak el szurkolók, vezetők és játékosok részéről egyaránt, néhány ilyen ötlet minden bizonnyal a megvalósítás útjára fog lépni.

Ezek után a pályán folyó dolgokról esett már a legtöbb szó, hisz alaposan kifaggatták a szurkolók a megjelent öt játékost, azaz Horváth Lillát, Fűrész Diánát, Andrea Barbourt, Csutorás Fannit és Szamosi Amadeát. Szóba került a beszélgetés során a két közelgő rangadó, azaz a Sopron és a Győr elleni mérkőzés, elsősorban természetesen az előbbi... Ezen kívül a játék melletti tanulásról, a kitűnő öltözői hangulatról, szurkolásról és még sok egyébről is információt cseréltek szurkolók és játékosok. Este kilenc körül aztán a játékosok és csapat menedzsmentje jó éjszakát kívánva hazaindult, hiszen sok munka és nehéz edzés vár még rájuk a vasárnapi rangadóig.

A szurkolótábor nagy része azonban még több órán át kitartott és a Püspöki Pince kitűnő borválasztékát végigkóstolva vitatta meg az ankéton elhangzottakat.
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - VASAS AKADÉMIA MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 2022-es esztendő első hazai mérkőzésén a Vasas Akadémiát fogadtuk, amelyet 87-73-ra legyőztünk. Kosarak, lepattanók, riportok az összefoglalóban.

© Minden jog fenntartva