PEAC-Pécs Menü
Több, mint szerencse - TIPPMIX

JÓ MECCSEL FOLYTATTUK

Jó meccsel folytattuk
Végig vezetve, magabiztos játékkal, jó védekezéssel több hiányzónk ellenére nyertünk Zalaegerszegen 79-41-re. Szombaton 19 órától újra megmérkőzünk a zalaiakkal, de ezúttal Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban.
ZTE NKK
ZTE NKK
41 : 79
PEAC-PÉCS
PEAC-PÉCS

Második felkészülési mérkőzésünkre utaztunk szerdán, az úti cél ezúttal Zalaegerszeg volt. Meglehetősen tartalékosan álltunk ki a zalaiak ellen, Cierra Bravard nem volt még játékra alkalmas állapotban húzódása után, Taisiia Udodenko és Maegan Conwright pedig fel sem szállt a csapatbuszra, mindketten bokasérülést szenvedtek, így délutáni programként Pécsett gyógytorna várt rájuk. Akadtak hiányzók a ZTE NKK-nál is, amerikai centerükre Keyona Hayes-re és a PINKK-től szerződtetett Csutorás Fannira sem számíthatott Molnár József vezetőedző, ezzel együtt is a mi csapatunk tűnt foghíjasabbnak.
   
De ez csak a kezdő feldobásig tűnt így, ugyanis harcosan, elszántan és nagy energiákat mozgósítva kezdtünk, gyakorlatilag állva hagytuk az egerszegieket. Jó védekezésünk remek alapot adott támadásainknak is. Kaposi Pálma és Hegedűs Janka a palánk közelében, külső posztokon pedig Szabó Fanni rendre eredményes tudott lenni. Mindenki, aki pályára került nálunk hozzá tudott tenni a csapat játékához, sőt, nem egyszer szép megoldásoknak is örülhettünk, szerzett labdáink is akadtak szép számmal, köszönhetően annak a motivált, lelkes játéknak, amit nyújtottak Gémes-Sarok Nikiék.
   
Szombaton a zalaiak viszonozzák a látogatást, 19 órai kezdettel lépünk pályára Pécsett a ZTE NKK ellen. A mérkőzésre a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!
   
ZTE NKK-PEAC Pécs 41-79 (11-26, 12-10, 10-21, 8-22)
ZTE NKK: Nagy 3, Kovács 5/3, Burkholder 14/3, Ndiba -, Horti 9. Csere: Kuttor 2, Delic 6, Preisinger-, Jurkó 2, Dömötör -, Horváth Fa. -, Horváth Fr. -. Edző: Molnár József, Horváth Zsófia
   
PEAC Pécs: Horobets 6/3, Hegedüs 13, Szabó 17/6, Wentzel 10/6, Kaposi 16. Csere: Sánta 8, Gémes-Sarok 5/3, Ruják 4, Vojinovic -. Edző: Meszlényi Róbert, Ábrahám Márta   
   
Meszlényi Róbert: Annak ellenére, hogy tartalékosan érkeztünk, nagyon jól sikerült a mai mérkőzés, akik játszottak, jól tudták pótolni a hiányzókat. Agresszíven, jól védekeztünk szinte végig, így nagyon jó ritmusa lett a támadásainknak, voltak könnyű kosaraink is. Mindenki kihajtotta magát, kiadta, ami benne volt és nagyon volt nézni ezt a csapatot ebben a felállásban játszani, mert láttam azt, hogy ennyire küzdöttek, hajtottak, futottak, védekeztek. Reméljük, tudjuk ezt az irányt tartani és lesznek majd nagyobb csapatok ellen is sikereink.

« vissza


Kiemelt támogatók:

ISMERŐS ELLENFÉL KÖVETKEZIK

A Basket Landes elleni mérkőzés előtt Cierra Bravard-t kérdeztük

© Minden jog fenntartva