NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
TIPPMIX PRO - ONLINE FOGADÁS

ÍGY KELL HAZATÉRNI!

Így kell hazatérni!
Egy hete, hogy visszatért közénk Simon Zsófi, akit ahogy a vasárnapi Győr elleni rangadón tapintható volt, hatalmas szeretet vesz körül Pécsen. A SERCO Uni Győr ellen rengeteget számított az a rutin, amit Simi tizenhét élvonalban eltöltött szezonja hozott. Jovan Gorec tizennégy perc játéklehetőséget adott neki első meccsén, amibe a roppant hasznos mezőnymunkán kívül két kulcsfontosságú hárompontost is beletett játékosunk.
Simon Zsófi a lefújást követően az M4 Sport riporterének nyilatkozott: - Nagyon örülök, hogy egy győzelemmel tudtam hazatérni Pécsre! Megmondom őszintén, nagyon pozitív fogadtatásban volt részem, ez egy igazán jó pécsi csapat és örülök hogy a részese lehetek. Egy hete vagyok itt és körülbelül tíz napja tudom, hogy vissza fogok jönni Pécsre, hét hónapja nem játszottam tétmeccset, és tényleg rendkívül örülök annak, hogy – mondjuk így - hasznos tagja tudtam lenni a csapatnak.
- Beszéljük rólad, hogy tudtad formában tartani magad? Ezen a meccsen két fontos triplád is volt, az egyikkel átvettétek a vezetést, a másik pedig kulcsfontosságú volt a végjátékban. Egész évben edzettél?
- Nekem az a „problémám”, hogy a kosárlabda nagyon „csúnya addikcióm lett”. A tavalyi szezon után azt gondoltam tök könnyen abba tudom hagyni, aztán kiderült, hogy mégsem, úgyhogy nagyon örülök annak, hogy vissza tudtam jönni Pécsre.
- Meddig folytatod még tovább?
- Ameddig a tűz tombol még bennem, addig mindenképp!

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PÉCS - SERCO UNI GYŐR MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Íme a legszebb jelenetek a vasárnap estéről, videós összefoglalónk interjúkkal ????

© Minden jog fenntartva