NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
V-sport

HAT JÁTÉKOSUNK IS A VÁLOGATOTTAKBAN

Hat játékosunk is a válogatottakban
Örömteli információ, hogy az NKA Universitas PEAC csapatához több válogatott kikérőt is hozott a postás, hat játékosunkat is meghívták a nemzeti csapatokhoz. Kiss Virág és Wentzel Nóra a magyar, Ivana Katanic a szerb, Ilina Selcova pedig az észak-macedón felnőtt válogatottal szerepel Európa-bajnoki selejtezőkön, Laczkó Sára és Kötő Luca pedig az U20-as válogatott székesfehérvári edzőtáborába kapott invitálást.
A következő rövidke periódusban a klubcsapatok bajnoki és nemzetközi küzdelmei (november végéig) szünetelnek, a 2023-as női Európa Bajnokság kvalifikációs mérkőzéseit rendezik november 24-én és november 27-én. A jövő nyári Eb helyszíne Szlovénia (Ljubljana) és Izrael (Tel-Aviv) lesz, június 15. és 25. között rendezik a kontinensviadalt.
   
Az NKA Universitas PEAC-ból Kiss Virág és Wentzel Nóra kapott meghívót Székely Norberttől a magyar női válogatott szövetségi kapitányától a bő, 17 fős keretbe. Nemzeti csapatunkra két selejtező mérkőzés vár, november 24-én Temesváron Románia, november 27-én pedig Huelvában Spanyolország lesz az ellenfél.

Ivana Katanic a szerb válogatottal egy mérkőzést játszik, november 24-én Belgrádban Szerbia Bulgária együttesét fogadja.

Ilina Selcovára Észak-Macedónia csapatával két selejtező várhat, november 24-én Belgiumban lépnek pályára, november 27-én pedig Skopjeban látják vendégül Németországot.

Két fiatal játékosunk, Laczkó Sára és Kötő Luca november 18. és 21. között az U20-as válogatott székesfehérvári edzőtáborában vesz részt keretedzéseken az új kapitánnyal, Tursics Krisztiánnal.

Hajrá Magyarok, hajrá PEAC!
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - TFSE-MTK MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az ötödik helyért vívott párharc első mérkőzésének összefoglalója

© Minden jog fenntartva