PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX PRO

GYŐZTES HAZAI BEMUTATKOZÁS

Győztes hazai bemutatkozás
Könnyedén megnyerte első, Pécsett rendezett felkészülési találkozóját csapatunk, amely a Vasas Akadémia ellen aratott 67-55 arányú győzelmet.
PEAC-PÉCS
PEAC-PÉCS
67 : 55
Vasas Akadémia
Vasas Akadémia

Fokozatosan lendültek bele a játékba a csapatok, az elején még fej-fej mellett haladt a két gárda, akik közül mi csapatkapitányunkat, Sarok Nikit nélkülöztük, ellenfelünk Papp Klaudiát és Bach Boglárkát. Az első játékrész végére négy pontos előnyt tudtunk építeni, noha nem volt hibátlan a játékunk. A második felvonás elején jobban koncentráltak a vendégek, fel is zárkóztak. A palánk alatt nehezen tudták a mieinket tartani Milos Pavlovic tanítványai, Kiss Virág dupla-duplát érte el (16 pont, 11 lepattanó) így fokozatosan sikerült ellépni. A fordulás után a remekül összeállt védekezésünknek köszönhetően robbantani tudtunk és jó csapatteljesítménnyel (négyen dobtak 10 pont felett, válogatott centerünk mellett Nelson és Marshall 12-12 pontot, Wentzel 10/3 pontot ért el) 13-0-s sorozattal 49-27-re elléptünk. Az utolsó negyedben minden benevezett játékosunk a pályára léphetett, ekkor Pusztaiék faragni is tudtak a hátrányukon, a végére tizenkét pontos mínuszban maradtak.
   
Legközelebb pénteken lépünk pályára, Albertirsán a VBW CEKK Cegléd lesz az ellenfelünk 16 órai kezdettel.
   
PEAC-PÉCS – Vasas Akadémia 67-55 (17-13, 19-14, 22-12, 9-16)
Pécs. V: Kapitány, Dr. Szalóki, Dr. Danka

PEAC-PÉCS: Dudásová 6, Marshall 12, Wentzel 10/3, Nelson 12, Kiss 16/3. Csere: Szücs 6/6, Selcova 2, Brajkovic 3, Laczkó -, Kötő -, Csényi-, Bojtár -. Edző: Csirke Ferenc, Szentendrei Áron

Vasas Akadémia: Smailbegovic 2, Tóth 2, Pusztai 18/3, Madár E. 8, Robinson 8. Csere: Budácsik 7, Madár K. 8/6, Siklós -, Salamon 2, Dúl -. Edző: Milos Pavlovic, Nenad Markovic
   
Csirke Ferenc: Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! A sikerünk nem forgott veszélyben, ami ebben a fázisban annak ellenére sem fontos annyira, hogy minden csapat valamennyi meccsét meg akarja nyerni. Ma este sok olyan dologban hibáztunk, amelyben lehet, hogy ebben a fázisban már nem kellene, ezeket vissza fogjuk nézni és ki kell javítanunk. Pénteken újabb edzőmérkőzés következik, ahol ezeket a koncentrációs hibákat ki tudjuk javítani.

« vissza


Kiemelt támogatók:

PEAC-PÉCS - PINKK PÉCSI 424 MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Hatodik felkészülési mérkőzésünket a PINKK Pécsi 424 ellen vívtuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A találkozó 82-69-es PEAC-PÉCS sikerrel zárult.

© Minden jog fenntartva