PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

GYŐZNI MEGYÜNK ZALAEGERSZEGRE!

Győzni megyünk Zalaegerszegre!
Vasárnap 17 órai kezdettel Zalaegerszegen, a ZTE NKK otthonában lépünk pályára, ahol csapatunk csak győzelemmel tarthatja életben a reményt a négybe kerülésre.
Nem egészen az történt szerdán, amire számítottunk, első perctől kezdve kezükbe vették az irányítást a zalaiak, amihez hozzájárult az, hogy nagyon puhán kezdtünk. Voltak jó periódusaink, amikor egy-egy pillanatra úgy tűnt, hogy bekövetkezhet a fordulat, de végül a ZTE győzött. Ez már azonban a múlt, a párharc két győzelemig tart. Az idei bajnokságban már kétszer megvertük a kék-fehéreket, miért ne sikerülne most is? Ahhoz, hogy vasárnap Zalaegerszegen nyerni tudjunk (mert nincs más választásunk), ahhoz mindenkinek maximálisan oda kell tennie magát úgy védekezésben, mint támadásban, átérezve a mérkőzés súlyát. Az első pillanattól kezdve keményen, határozottan, megalkuvást nem tűrően kell belevetnünk magunkat a meccsbe. Mert nincs más út, csak a győzelem útja, hogy szerdán egy mindent eldöntő mérkőzésen bejussunk a négy közé!

A mérkőzést vasárnap 17 órától élőben közvetíti a Zalasport:


« vissza


Kiemelt támogatók:

REMÉLJÜK, VASÁRNAP NYERÜNK

Simon Rékát, a PEAC-PÉCS törzsszurkolóját kérdeztük a keddi meccsről, a csapat hivatalos indulójához készült videoklipről és a vasárnapi mérkőzésről

© Minden jog fenntartva