NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Tippmix - Relaunch

GYŐZELEM PASARÉTEN

Győzelem Pasaréten
Viszontagságos utazás után, egy fáradt csapat benyomását keltő PEAC-PÉCS szerezte meg a két pontot érő győzelmet a fővárosban.
MKB-Euroleasing Vasas – PEAC-PÉCS 53–63 (16–17, 8–13, 16–14, 13–19)
Vasas:
Pusztai 3, Katona 4, Bajnóczi 11/3, Mansaré 7, Határ 4. Cs: Barnai 9, Koch 2, Mányoky 9/9, Müller -, Hegedűs 4.
PEAC-PÉCS: Czirják -, Barbour 16/3, Hutlassa 5/3, Horváth 10/3, Jaeschke 2. Cs: Fűrész 16/15, Csutorás -, Szamosi 4, Czukor 4, Dusanics 6.

Az eddig nyeretlen MKB Euroleasing Vasas otthonában látogattak lányaink, és hogy a mérkőzés legnagyobb pozitívumával kezdjük, tíz pontos győzelmüknek köszönhetően besöpörték a két bajnoki pontot. A Baranya megyére lehullott hó és erős szél miatt viszontagságosra sikerült a fővárosi kirándulás. A mieink csaknem négy órát utaztak a Vasas meccs miatt, és ez, valamint a szezon során eddig lejátszott meccsek fáradtsága megmutatkozott a játékukon. Szoros első negyed végén mindössze egy ponttal vezetett a PEAC-PÉCS, amelynél a légiósok közül csak Andrea Barbour játszott elfogadhatóan. Mellette Fűrész Diána elsősorban hárompontosaival vétette magát észre, a meccs végére öt tripláig jutott. Horváth Lilla is bevágott egy hármast, összesen tíz pontot szerzett a meglehetősen pontszegény összecsapáson. Az ő hármójuk nagyobb tudásuk nyomán tudta megszerezni az előzetesen kötelezőnek gondolt győzelmet a fekete-fehér együttes a szívósan küzdő, és centerposzton a fiatal, két méter magas Határ Bernadettel Amy Jaeschke dolgát igencsak megnehezítő Vasas ellen. A meccs végére sikerült csak végleg a maga javára fordítani az összecsapást Zeljko Djokic lányainak, akik 13 bajnokijukból nyolc győzelem és öt vereség mérleggel a tabella negyedik helyén állnak.Online statisztika »

Csapatunk következő mérkőzése december 12-én lesz a boszniai ZKK Sloboda Novi Grad együttesének otthonában.

« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva