NKA UNIVERSITAS PEAC Menü
Mester2es

FONTOS MÉRKŐZÉS KÖVETKEZIK

Fontos mérkőzés következik
Csütörtökön este 18 órától a ZKK Voždovac lesz a PEAC-PÉCS ellenfele az Adria Ligában.
A délszláv pontvadászatban (egy mérkőzés kivételével) tíz forduló lement, a második kör, a visszavágók következnek, ezúttal a ZKK Voždovac lesz Zeljko Djokic csapatának ellenfele. Bő két hónapja, szeptember 25-én Belgrádban mérte össze erejét egymással a két gárda, akkor a PEAC-PÉCS egy rossz kezdés után, szoros mérkőzésen, hatalmas küzdelemben 69-64-re győzte le a ZKK Voždovac csapatát. Legjobb dobóink Jaeschke (18), Barbour (14), Fűrész (12/3) és Szamosi (10) voltak, a belgrádiak legjobbja pedig Ana Radovic volt, aki 21 egységig jutott.

Hogy ez mennyire fontos győzelem volt fiatal csapatunk számára, az most látszik igazán, hiszen azon túl, hogy 48 óra alatt két mérkőzést is sikerült idegenben megnyerni az Adria Liga legelején, nyilvánvalóan e két siker nélkül távolabb lennének a Final 4-es álmaiktól Horváth Lilláék. Jelenleg mind a ZKK Voždovac, mind a Vojvodina közvetlenül a PEAC mögött helyezkedik el a tabellán, így ezért különösen értékesek az ellenük idegenben aratott szeptember végi győzelmeink.

Jelenleg a tabella ötödik helyét foglalja el a ZKK Voždovac hat győzelemmel és négy vereséggel. A szerb gárdának nincs extrán kiemelkedő egyénisége, többen is tíz pont körüli átlagot jegyeznek az Adria Ligában. Natasa Kovacevic 14,9, Ana Radovic 12,9, Alexandra Katic 11,9, Irena Vrancic pedig 11,6, Nina Djokovic 11,1 pontot szerez átlagosan egy mérkőzésen.

Ami a PEAC-PÉCS együttesét illeti, csapatunk célja továbbra is a Final 4-ba kerülés, ehhez nagyon fontos lenne megszerezni a győzelemért járó két pontot. Jelenleg a harmadik helyet foglalja el a PEAC az Adria Liga tabelláján, a célunk pedig nem más, mint megszilárdítani helyünket. Ahogyan az elmúlt bajnoki rangadókon, így most is nagy szükségünk lesz a PEAC szimpatizánsok szurkolására, arra, hogy remek hangulatot varázsoljanak a Lauber Dezső Városi Sportcsarnok falai közé.

A Voždovac eddigi eredményei »

A mérkőzés Facebook oldala »
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PEAC - DVTK BRONZCSATA ÖSSZEFOGLALÓJA (1. MÉRK.)

A bronzéremért zajló párharc első felvonását megnyerte Csirke Ferenc együttese, amely már csak egy lépésre van az éremszerzéstől! A legszebb jelenetekkel és interjúkkal tarkított videós összefoglalónk a péntek esti mérkőzésről.

© Minden jog fenntartva