NKA UNIVERSITAS PÉCS Menü
TIPPMIX PRO - ONLINE FOGADÁS

FÁJDALMAS VERESÉG ÉS VESZTESÉG GYŐRBEN

Fájdalmas vereség és veszteség Győrben
Nem bírta el csapatunk, Cierra Burdick korai kiesését, 92-71 arányban vereséget szenvedtünk Győrben.
SERCO Uni Győr
SERCO Uni Győr
NKA Universitas PEAC
NKA Universitas PEAC

Maroknyi pécsi szurkoló is elkísérte csapatunkat Győrbe, akik Cierra Burdick szép tempójának, majd Laczkó Sári szép betörés kosarának tapsolhattak, ami után 0-4 állt az eredményjelző táblán. Belelendültek a hazaiak is, egy 8-0-s sorozattal fordítottak, míg a mi oldalunkon kimaradtak a dobásaink. Kiss Virág kintről elért találata, majd Cierra Burdick duplája ismét pécsi vezetést hozott, majd kiegyenlítetté vált a találkozó. 14-13-as hazai vezetésnél egy fájdalmas bokasérülést követően maradt lenn a parketten Cierra Burdick, aki már nem is tért vissza a pályára. Mindez alaposan megfogta a mieinket, 24-17-nél ért véget az első játékrész. Megállíthatatlan volt a palánk alatt a Győr, de a triplavonal mögül is jól céloztak Dombaiék, akik 35-19-re elléptek. Bea Sanchez próbálta pótolni amerikai centerünket, két hárompontos is bevágott a második negyedben és keményen harcolt a lepattanókért is. 37-26-nál felcsillant a remény, hogy talán sikerül tíz pont alá faragni a hátrányunkat a nagyszünetre, de az extrán célzó győriek meg tudták nyomni a negyed végét, így 49-31-nél ért véget a második felvonás, rengeteg pontot kaptunk sajnos.
   
A fordulás után visszafogottan indult a játékrész, majdnem három és fél percig nem talált gyűrűbe a Győr, de nálunk is csak két Bea Sanchez büntetőt jegyezhettünk fel. Nem adtuk fel ekkor sem, hiányoztak a kimaradt büntetőink is, ám ezzel együtt meg tudtuk nyerni a játékrészt. Tovább csökkentettük a különbséget 67-55-nél Cziczás László időt kért, majd visszaküldte a pályára Mompremiert és Ellenberget is. Ivana Katanic tört be, amivel tíz pontra olvadt a hátrányunk, de a győriek megrázták magukat és alaposan meg is szórtak bennünket a záró periódusban. Mompremier 21. pontja állította be a 92-71-es végeredményt, ezzel a SERCO-UNI Győr továbbra is veretlen a bajnokságban, csapatunk pedig a második mérkőzését veszítette el idén.
   
SERCO UNI Győr–NKA Universitas PEAC 92–71 (24–17, 25–14, 13–16, 30–24)
Győr, 600 néző. V: Nagy V., Ádám, Fodor A.
   
Serco-Uni Győr: Ellenberg 15/3, Dombai 17/9, Dubei 12/6, Török 13/6, Mompremier 21. Csere: Ruff-Nagy 3/3, Oroszová -, Weninger 3/3, P. Williams 6, Rozmán -, Varga. 2. Edző: Cziczás László, Földi Attila, Füzi-Antolovics Adél
NKA Universitas PEAC: Laczkó 2, Wentzel 12/6, Calhoun 14/3, Burdick 4, Kiss 14/3. Csere: Katanic 11, Selcova -, Simon 4, Sanchez 10/6, Szücs - Edző: Jovan Gorec, Iványi Dalma, Kmezic Daliborka
   
Jovan Gorec: Nem játszottunk jól, ráadásul elég hamar elveszítettük Burdickot bokasérülés miatt. Talán vissza lehetett volna küldeni, ő meg is próbálta volna, de én döntöttem úgy, hogy nem kockáztatok, hiszen hosszú a szezon. Szükség van á a folytatásban.
Beatriz Sanchez: Az első perceket leszámítva nem voltunk jók. Akármivel próbálkoztunk, nem igazán találtuk a ritmust. Nincs tragédia, dolgozunk tovább, hogy a folytatásban sikeresek legyünk.
« vissza


Kiemelt támogatók:

NKA UNIVERSITAS PÉCS - SERCO UNI GYŐR MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Íme a legszebb jelenetek a vasárnap estéről, videós összefoglalónk interjúkkal ????

© Minden jog fenntartva